Dodaj do ulubionych

zasiłki w mops'ie

IP: 77.245.242.* 18.11.10, 14:39
mam pytanie czy ktos sie orientuje czy to prawda ze w miesiacu grudniu nie bedzie żadnych zasiłków okresowych? chodzi mi o te w ktorych nie moze przekarczac 350 zl na osobe?
Obserwuj wątek
    • Gość: wert Re: zasiłki w mops'ie IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.11.10, 14:52
      Jak jesteś radna, albo synową pracownicy to wszystko tam dostaniesz, ważne, że masz średni dochód
      • Gość: gość Re: zasiłki w mops'ie IP: *.tktelekom.pl 18.11.10, 15:04
        Ja stąd wyjeżdżam radze wam zrobić to samo , nie będzie komu robić na radny i ich rodziny + wszytkch urzadasow i ich rodziny. Polska szybko starzejące się Państwo :D

Nie dajecie pracy to nie będzie komu na was robić. Emerytowany policjant jeszcze musi dorobić w wieku 35 lat i przez to tamuje miejsce pracy młodym bez emerytury :D.
    • Gość: gpść Re: zasiłki w mops'ie IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 14:07
      Mają być paczki żywnościowe na święta, tak mówią. Najlepiej zadzwonić do Mopsu i zapytać. To żaden wstyd.
    • Gość: 77skromna Re: zasiłki w mops'ie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.10, 14:54
      ....a może wreszcie weź się do pracy zamiast tylko na zasiłek się czaić... ciekawe z czego opłacasz rachunek za neta, albo telefon komórkowy, bo nie wierzę że go nie posiadasz że potrzebujesz zasiłku...
      • Gość: Monia Re: zasiłki w mops'ie IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 20:19
        Jestem tego samego zdania!Masz neta?po co TOBIE ZASIŁEK?
        • Gość: salwa Re: zasiłki w mops'ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 17:13
          a słyszeliście o czymś takim jak przydział komputerów z internetem dla najuboższych zagrożonych wykluczeniem internetowym - mają opłacany internet przez urzad miasta i nie wlicza się to do ich dochodu. Każdy jakby dobrze pokombinował, pochodził popytał to by się dowiedział co mu się nalezy. I nie zazdroście zasiłków i innych pomocy bo to takie grosze, że aż śmieszne - taki zasiłek rodzinny 68zł a 2 lata temu jeszcze 48zł , nie wiem jak w mopsie to wygląda bo nie pobieram
          • Gość: ytu Re: zasiłki w mops'ie IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.11.10, 20:57
            Pijaczka Ś zamiast zająć się synem i domem dostaje laptop, ciekawe czy go jeszcze ma czy przepiła z pedziami?Trochę zastanowienia przy przydziale!
          • Gość: 77skromna Re: zasiłki w mops'ie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.10, 23:28
            Słyszałam o tych laptopach z netem, i nie mam nic przeciwko jeśli trafiają one wraz z zasiłkami do osób, które je naprawdę potrzebują. Tylko że w dużej mierze nasze państwo przyczyniło się do rozpieszczenia naszego społeczeństwa po przez wszelkie zasiłki, dotacje itp. że po licho iść do pracy.... a mentalność rodzi się taka - przecież mi się należy! .... więcej mamy praw niż obowiązków w tym nieudolnym systemie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka