behapowiec1 24.11.10, 22:20 Chodzą słuchy że władze spółki nadal łamią prawa pracowników .Drodzy pracownicy możecie naświetlic sprawe jak to wygląda? No i podobno jest PIP w zakładzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jeff Hardy Re: Nova-Tech Sulnowo opinie IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.10, 23:02 Młocie nie fermęć i daj ludziom spokojnie pracować . Jeśli Cię ryj swędzi to sobie go podrap i nie czepiaj się tej firmy i ludzi w niej zatrudnionych. Pod Twoim marnym wszawym nickiem nie kryje się nic oprócz smrodu tchórza , więc płyń z falami gnojówki tam gdzie Twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
behapowiec1 Re: Nova-Tech Sulnowo opinie 25.11.10, 17:14 kultura płynie z twojej wypowiedzi.Pewnie synek właściciela .Zegnam mamisynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nova-Tech Sulnowo opinie IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 19:50 ta firma to kolejny obóz pracy, atmosfera, wyzysk ,niskie zarobki i zero szacunku dla pracownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Hardy Re: Nova-Tech Sulnowo opinie IP: 83.238.159.* 25.11.10, 20:54 Do młotków piszących niepochlebne posty .Nikt Was nie prosi o jakiekolwiek zdanie . Jeśli Wam się coś nie podoba to idźcie do firmy do właściciela i mu wygarnijcie a nie śmierdziele się udzielacie na forum . Pewnie jacyś byli pracownicy- nieudacznicy których za dziadostwo wywalili na mordę albo niedoszli przyszli pracownicy z urażoną ambicją Troglodyty . Dziwią mnie posty tego typu o jakimkolwiek zakładzie pracy , bo robale nie mają odwagi się odezwać kiedy pracują a jak ich zwolnią to wylewają pomyje na całe środowisko . Osobiście nie znam tego zakładu ale i o tym w którym pracuję pisaliście jakiś czas temu ale pracownicy nie dali Wam bruździć we własnych szeregach .Życzę spokojnego snu a rano przyjrzyjcie się w lustrze kto na Was spogląda , bo z pewnością obraz będzie przerażający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do J.H Re: Nova-Tech Sulnowo opinie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 16:37 Jak nie znasz firmy to po co się odzywasz jaskiniowcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Nova-Tech Sulnowo opinie IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 19:37 Witam wszystkich. Jestem byłym pracownikiem firmy NOVA-TECH i dziwią mnie te straszne wypowiedzi. Wiadomo że zarobki nie były takie jak na platformie wiertniczej, ale nie było tak zle. Zawsze ze wszystkimi szło się dogadać, tylko trzeba było chcieć. Jeżeli bym miał okazje znowu tam pracować to chętnie bym to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Nova-Tech Sulnowo opinie IP: *.tvgawex.pl 03.12.10, 23:08 nie ma miesiąca aby ktoś z pracowników nie odszedł.Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
behapowiec1 Re: Nova-Tech Sulnowo opinie 02.01.11, 21:27 jakie dało panowie talony czy coś podobnego na swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyjajakobyly Re: Nova-Tech Sulnowo opinie 02.01.11, 21:41 Dostalim paczki .Ja i reszta ferajny ale nie żeby tak ordynarnie .Wszyscy dyskretnie .Ci z DarMaxa mogą sie schować ze swoimi talonami na 600 PLNów. W tym miejscu jest sie czym pochwalić , aby tak dali . Odpowiedz Link Zgłoś