Gość: monik
IP: *.swiecie.vectranet.pl
25.11.10, 17:54
co sądzicie? jesteście zadowoleni z ich usług? może jakieś ale hmmmm bo szczerze to ja mam wielkie ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie wiem czy to moje "szczęscie" czy tak wyborowo dobrani pracownicy. Jestem osobą chorującą na chorobę przewlekłą raz w miesiącu przychodzę po receptę na tzw. powtórkę leków no i tu zaczynają sie schody.W w/w przychodni problemem jest wypisanie recepty na dwa leki ale nie chodzi tu o to, że nie ma komu jej wypisać czy jakieś biurokracje tylko brak kompetentnej obosy która prawidłowo ja wypiszę z jedna receptą byłam 4 razy do poprawki i to u lekarza jak i u pielęngniarki z kolejna było to samo więc wkurzona do białości zabrałam ze sobą opakowania po lekach żeby oszczędzić sobie drogi i nerwów i oczywiście co recepta była błędnie wypisana jak nazwa nie ta to dawka źle napisana ja zaczynam zastanawiać sie co tam się dzieje jak takim wielkim "problemem" jest recepta to ja sie pytam co dalej jak oni leczą ludzi? czy jak jestem zapisana w tej przychodni to jest szansa na powrót do zielonej? albo może korzystać z dwóch?