Gość: paleciarz IP: 188.33.122.* 02.12.10, 14:15 Doszły mnie słuchy,że koło nowego szpitala można dostac palety?? Czy to jest skup?? Czy tam po prostu można kupic palety? Czy ktoś wie coś więcej na ten tamet?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Palety Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 19:41 zwykłe ploty albo nieporozumienie-nic takiego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Palety Świecie IP: 83.238.159.* 02.12.10, 20:12 Po ile chodzą palety w skupach? Zostało mi sporo po budowie i zacząłem nimi palić więc może opłaca się sprzedać? W Peamco liczyli sobie chyba 35pln jako kaucja za jedną paletę ale w skupie na pewno taniej tylko ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Palety Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 21:23 5-6 zł za przemysłówkę do 20 za euro w zależności od stanu do 4o za palety SE - semmerlock to takie jak np.od polbruku a palić to szkoda ale pieca bo strasznie się zapierdziela chemią gdyż palety są impregnowane różnymi środkami chemicznymi -nie polecam nimi palić-sam sobie piec zapier... Odpowiedz Link Zgłoś