Dodaj do ulubionych

Studniówki 2011

17.01.11, 20:28
piszcie co myslice o minionych, mających dopiero sie odbyc balach maturalnych.
ile kosztują. Niby zsp zaszalało w tym roku!!
gdzie sie odbywają? skąd catering i kto gra?
Obserwuj wątek
    • maur_123 Re: Studniówki 2011 17.01.11, 22:00
      Białe bardzo zadowolone, super zabawa, super jedzonko za przyzwoite pieniądze.Czerwone...zobaczymy czym popisze się Vistula, która organizuje catering.
      • apetizer Re: Studniówki 2011 17.01.11, 23:19
        zsp ma z chełmna!
        a vistuli nie bedziesz zawiedziona ;)
        • maur_123 Re: Studniówki 2011 18.01.11, 00:30
          Mam nadzieję, bo to najdroższa firma w Świeciu, tak jak i kapela, która ma grać. Dzięki temu wyborowi młodzież pozbawiona jest tradycyjnego dla studniówek tortu i innych drobnych atrakcji, ponieważ nie starcza pieniążków a koszt imprezy nie jest mały bo, 330zł.Ciekawe, czemu dokonano takiego wyboru?
          • strofka22dwa Re: Studniówki 2011 18.01.11, 07:23
            catering, muzyków, fotografa, salę wybierają rodzice i uczniowie, oni o wszystkim decydują, skoro wybrali tak a nie inaczej to znaczy, ze stać ich na to, o ile wiem to osoba towarzysząca nauczycielowi płaci. Nie pokrywają kosztu uczniowie.
      • apetizer Re: Studniówki 2011 18.01.11, 21:25
        szczerze... jedzonka w laskowicach nie bylo dobre.... albo noze byly tępe, albo drób sędziwy wiekiem.
        ale muzyka taka jaka powinna byc:)
    • pur-ple Re: Studniówki 2011 23.01.11, 21:36
      jesli mam byc szczera, to wg mnie studniowka w białym bardzo udana. mi-to co jadalam- smakowalo, nóż miałam ostry ;), napoje dobre, sala do tańczenia magiczna, a tam gdzie jedlismy fajny klimacik, muzyka jak najbardziej ok-typowo na takie zabawy, a prowadzone przez panów z zespołu lambady, pociągi, zorby itd-świetne. towarzystwo na 5+, nauczyciele daleko to na 6! lazienka czysta, pachnąca cynamonem, ochrona przyjazna. bez wielkiego wow, kameralnie, ale za to elegancko, z klasą i przyjemnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka