comodo-nett 08.03.11, 13:36 jak dojechac do zakladu "Auto-szyby" jadac od Glogowka ? dziekuje za podpowiedz a paniom skladam najlepsze zyczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autowidol Re: jak dojechac ? 08.03.11, 13:45 maps.google.pl/ Głogówko Królewskie 1. Kieruj się na Trasa 1/E75 na północny zachód 1,1 km 2. Zjedź w Chełmińska 1,3 km 3. Skręć w prawo w Bydgoska 240 m 4. Kontynuuj wzdłuż Wojska Polskiego 1,8 km 5. Skręć w prawo w Wincentego Witosa 250 m Rutkowski D. Autoszyby, autoalarmy, Wincentego Witosa, Świecie Włala! Odpowiedz Link Zgłoś
comodo-nett Re: jak dojechac ? 08.03.11, 13:56 serdeczne dzieki za tak szybki odzew :) Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon131 Re: jak dojechac ? 08.03.11, 14:41 Gdybyś sam się pokwapił użyć Google Maps, miałbyś tę informację jeszcze szybciej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
comodo-nett Re: jak dojechac ? 08.03.11, 17:31 hmm ..w moim wieku ( pewnie jestem starszy od Twojego ojca) to ja sie ciesze ze potrafie w klawisze trzepac :) ciagle sie ucze a dzieki koledze ktory wkleil link wiem co to Google maps i wiecej sie nie zwroce z podobna prosba :) niemniej dziekuje za rade.... Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon131 Re: jak dojechac ? 08.03.11, 17:39 Jeśli potrafisz "trzepać w klawisze" i jednocześnie potrafiłeś dokopać się do tego forum, założyć konto i stworzyć wątek z pytaniem, to użycie Google Maps na pewno nie jest żadnym wyczynem. :) Co do wieku. Gdybyś był starszy od mojego ojca, to byłbyś już raczej pensjonariuszem geriatrii, dla którego korzystanie z komputera, internetu czy prowadzenie samochodu, są czynnościami niemożliwymi do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: jak dojechac ? 08.03.11, 19:48 17.08.1991 r wykonano pierwsze w polsce połączenie internetowe (z kopenhagą) minęło troszkę lat warto obrażać ? łatwe nie musi być proste czy nawet prostackie Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon131 Re: jak dojechac ? 08.03.11, 20:39 Możesz wytłumaczyć o co Ci chodzi? Co ma z tym wszystkim wspólnego twój wtręt o pierwszym połączeniu internetowym? A przy okazji. "Polska" jak i "Kopenhaga", piszę się wielką literą. Z kolei "proste" jest synonimem "łatwe". Tak więc kolejne, bezsensowne wtrącenie. Odpowiedz Link Zgłoś
comodo-nett Re: jak dojechac ? 08.03.11, 23:47 konto zalozyla mi wnuczka a zakladke forum to nawet srednio inteigentny szympans potrafi kliknac ! napisalem ze nie jestem juz najmlodszy ale nie napisalem ze jestem niepelnosprawny ! Nie rozumiem dlaczego drazysz temat ? przeciez podziekowalem za rade ...mam zrobic cos dla Ciebie jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś