magdalencja90
20.03.11, 17:11
witam wszystkich serdecznie:) Chce prosic o pomoc w wybraniu najlepszej sukni na slub
mam kilka na oku i zaraz je przedstawie:) slub ma sie odbyc w sierpniu czyli moze byc upal
mam ciemne , prawie czarne wlosy jak modelka na zdjeciach wiec chyba kazda z tych ktore sie spodobaly mi i mojemu narzeczonemu to bedzie mi pasowala
nie mozemy sie zdecydowac Kazdy kogo pytam ma inna propozycje:) moze tutaj niezalezni forumowicze mi doradza Bo juz czas kupowac:)
moje typy
suknie.efarini.com.pl/page2.php?view=preview&category=6&q=&ImageGalleryPage=5&image=529
suknie.efarini.com.pl/page2.php?view=preview&category=6&q=&ImageGalleryPage=4&image=508
suknie.efarini.com.pl/page2.php?view=preview&category=6&q=&ImageGalleryPage=3&image=454
suknie.efarini.com.pl/page2.php?view=preview&category=6&q=&ImageGalleryPage=3&image=480
suknie.efarini.com.pl/page2.php?view=preview&category=6&q=&ImageGalleryPage=4&image=488
najchetniej bym poszla do slubu w tej czerwonej ale chyba za odwaznie i moj narzeczony nie bedzie chcial czerwonej koszuli Prosze o szczere rady
jak myslicie moi drodzy:)