Dodaj do ulubionych

problem z cerą!!!

23.05.11, 01:23
Mam mały problem,chodzi mi o cerę.Od jakiegoś czasu wyskakują mi na twarzy ni to guzy,ni to wrzody i nie wiem jak się tego pozbyć(dermatolog nie pomógł).Odżywiam się racjonalnie,bo z zawodu jestem dietetyczką.Guzy pojawiają się przeważnie na czole i wyglądam jak bym od kogoś dostała!Proszę o pomoc!Dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • tobacco123 Re: problem z cerą!!! 23.05.11, 10:28
      trudno ocenic nie widząc tego. polecam zmienic dermarologa na bardziej kompetentnego. np z bydgoskiej kliniiki dermatologii.
      • apetizer Re: problem z cerą!!! 23.05.11, 14:18
        jesli chodzi o dermatologa, polecam sie zarejstrowac do wojskowego szpitala w grudziadzu do pani GROSS. swietna. badania na miejscu... moze jakies uczulenie? :)
        pozdrawiam
        • rumpo Re: problem z cerą!!! 23.05.11, 21:23
          to nie guzy, to pryszcze, które są tak głęboko 'osadzone', że nie można ich wycisnąć.
          nie wolno dusić i wyciskać bo się tylko powiększą!
          smarować maścią cynkową na noc lub w ogóle nie ruszać. nieruszane po kilku dniach same się 'cofają'
          ogólnie to idź do dermatologa, może da jakiś specyfik zapobiegawczy
          • martynkus9120 Re: problem z cerą!!! 29.05.11, 16:00
            Jeżeli masz problem z cerą kup sobie tabletki : liść oliwny. Poczytaj w necie na temat ich
            działania , są bardzo skuteczne. Ale trzeba zamówić w aptece to Ci sprowadzą. Ja zamawiałam
            na ul. Żwirki i Wigury jestem zadowolona. Pozdrawiam.
        • ewelcia_p Re: problem z cerą!!! 05.06.11, 00:23
          W Grudziądzu nie ma już Szpitala Wojskowego, jest jednak przychodnia w miejscu gdzie kiedyś był szpital, Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska przy ul.Legionów 57. Polecam dr. Kowalika, przyjmuje od lat w tej przychodni, jest naprawdę dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka