Dodaj do ulubionych

Vectra po kablach Netii

17.08.11, 02:16
Szanowni użytkownicy TV Vectra, którzy przeszli do nich z Netii, czy uważacie że jest to ok co oni teraz z ta tv zrobili? Ja nie mam dosłownie zadnych kanałów na swoim miejscu, albo nie mam ich wcale. Wiem, że muszę je sobie poustawiać, albo wyszukać na nowo, ale niestety oryginalny pilot padł i mam taki uniwersalny i ni jak nie mogę się w nim połapać i kanałów nie ustawię. A i to trochę nie ładnie ze strony Vectry, bo pan który do nas przyszedł powiedział, że nic się nie zmieni i będzie jak w Netii a tu co po trzech miesiącach zmiana, i nie ma mojego programu ulubionego jeszcze ....(nie nie seriale :) ) Ogólnie jest wielka zadyma w moim TV. A jak tam u Was z tymi kanałami jest? Pozdrawiam Serdecznie. Kasia- Nick Julia to od mojej 6 miesięcznej córeczki :)
Obserwuj wątek
    • ewelcia_p Re: Vectra po kablach Netii 17.08.11, 08:29
      U mnie też wielkie dno.
      • nemezis1978 Re: Vectra po kablach Netii 17.08.11, 09:14
        Było kilka wątków o Vectrze.
        O ile internet jest jeszcze jako taki, (ale szału nie ma), to telewizja od nich mało że droga, to jeszcze jest "totalnym dnem". Marna ilość atrakcyjnych kanałów, a jakość sygnału gorsza niż ze zwykłej anteny.
        • najka1985 Re: Vectra po kablach Netii 17.08.11, 09:52
          Z kolei u nas byli jakiś czas temu panowie z vectry i mówiliśmy jak będzie koniec kablówki z netii,to nie chcemy z vectry!wczoraj ok. godz 10 chciałam włączyć dziecku bajkę na tvp 1 to na miejscu 1 miałam polsat.jedyny kanał z którego jestem w vectrze zadowolona to mini mini,a reszta to same nudy!zastanawiam się czy vectra mogła nam tak sobie samopas włączyć swoje kanały po tym jak się nie zgodziliśmy!coś jest nie tak,jeżeli wciskają ludziom bez ich zgody,a my chcieliśmy wziąść cyfrowy polsat.a internet nadal mamy w netii!Pozdro:)
          • ewelcia_p Re: Vectra po kablach Netii 17.08.11, 14:17
            Więc rzeczywiście jest coś nie tak. Najlepiej zadzwonić do Vectry i spytać o co chodzi, bo jaja sobie robią. Najgorsze jest to, że do nich tylko można się dodzwonić na infolinię, innego numeru nie ma.
            Z tymi programami wczoraj miałam to samo, wszystko się poprzestawiało.
            Jeśli chodzi o ofertę programową, to ja osobiście Mini Mini już nie potrzebuję, bo dziecko w wieku 10lat, ale zabrali np. Polsat Sport, nad czym ubolewa bardzo mój mąż. TVN Style za to mnie zadowala, którego Netia akurat nie miała, chociaż próbowałam szukać i jak na razie nie udało mi się znaleźć.
            Poza tym wielkie G.
            • apetizer Re: Vectra po kablach Netii 17.08.11, 17:01
              mi to samo się wczoraj zrobiło. choć nie podpisywałem zadnej umowy a kablówka z neti jest do 22 września. sam zerwalem umowe ok miesiąc temu z netią ale i tak do 22 września ta umowa. a ogólnie ile macie kanałów? ja mam ok 26. w tym 2 zagraniczne. i nie mam np. tvn style i mini mini o których mówicie.
              ps. A TO CHYBA NIE BEDZIE PŁATNE? Z JAKIEJ RACJI! JA NIC NIE PODPISYWAŁEM
              • ewelcia_p Re: Vectra po kablach Netii 17.08.11, 23:38
                W sumie naliczyłam 52, wszystkich. Zagranicznych kilka, ale nie chciało mi się już liczyć dokładnie.
                • apetizer Re: Vectra po kablach Netii 18.08.11, 13:32
                  ewelcia: ale podpisywałas umowe z vektrą? bo ja nie !
                  • swiecie-ecie Re: Vectra po kablach Netii 18.08.11, 14:06
                    Mi też przepięli na vectrę, ale jestem bardzo zadowolony - wybór programów uważam zecydowanie lepszy. Zresztą jak nie masz umowy to nie narzekaj - nie płacisz, a pewnie za kilka dni i tak cię odetną. Ja czekam jeszcze tylko na sygnał cyfrowy, ma być jeszcze w tym roku.
                    • apetizer Re: Vectra po kablach Netii 18.08.11, 19:58
                      dziś zakładali mi już satelite z TP. są tam kanały telewizji n.
                      co do kanałów z vextry, to ten własnie monter powiedział ze wie ze mają słaby przekaz i tez sobie karzą płacic sporo, wiec nie wiem z czego tak sie cieszysz :D hehe (ma być we wrześniu juz)
                  • ewelcia_p Re: Vectra po kablach Netii 18.08.11, 15:17
                    Jeszcze nic nie było podpisywane, ale byliśmy w Świeciu w Vectrze, ktoś miał się pojawić, zadzwonić, ale jak do tej pory cisza. Potem dzwoniliśmy na infolinię, bo innego numeru nie ma, przed 8 lipca, bo po tej dacie niby, tak przynajmniej wynikało z listu, miała nastąpić zmiana, rozmawialiśmy z jakimś babsztylem, którego pytaliśmy o podpisanie umowy, to stwierdziła, że najlepiej byłoby przyjechać do nich, do Elbląga, idiotka jakaś. Na razie jeszcze nic więcej nie wiadomo, poza tym, że jakąś beznadziejną tą telewizję mamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka