dor-ka 23.05.04, 15:48 Zauważyliście w Świeciu jakąś kampanię przed wyborami do PE? Póki co chyba nic się nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muminek Re: nudne wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:23 Platforma obywatelska i jej kadydaci Przekonywali do siebie świeckich braci. Sam Tusk przyjechał wspierać chłopców sprawę, A przez Kawkę gazety opisały całą tę zabawę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: nudne wybory 27.05.04, 18:12 He, he... dobra rymowanka:) Dziś pojawiły się pierwsze plakaty - też zresztą PO, więc widać coś się zaczyna jednak ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: nudne wybory 27.05.04, 23:12 ty to nazywasz ruszaniem dla mnie to tak niebardzo......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally-gator Re: nudne wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 12:13 Moze ktoś wymyśli, coś takiego fajnego jak nasz Pogodny burmistrz przed wyborami na burmistrza? Pamiętacie jak rąbał drewno? He he he... To było przekonywujące ;) Acha, a wcześniej przed jakimiś wyborami (parę lat temu) dawali darmową kiełbaskę i bułkę na stadionie strazaka w Przechowie. To było bardzo przekonywujące... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: nudne wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:40 Wybory zawsze są nudne, Szczególnie gdy obietnice złudne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: nudne wybory 29.05.04, 11:08 bez obietnic - jednak nikt narodu nie zjedna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: nudne wybory 29.05.04, 23:13 ja tam moge powiedziec szczerze ze mam te wybory gleboko gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: nudne wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:52 dooo***a, obliczem szczerości! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casus Re: nudne wybory IP: 212.122.214.* 01.06.04, 08:14 Widać tylko PO zależy na PE, i na poważnie biorą wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doker Re: nudne wybory IP: *.acn.waw.pl 01.06.04, 13:04 ta casus...szczególnie Piskorski ktory w W-wie znany jest z lokalowych przekretow i z majątku z ktorego nie może sie wytłumaczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sUPeR Re: nudne wybory IP: 193.19.104.* 04.06.04, 13:48 Wojciech Wilkowski- kandydat numer 6 na liście UPR. Nauczyciel, historyk ze Świecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doker Re: nudne wybory IP: *.acn.waw.pl 04.06.04, 14:18 słyszałem juz o kandydatach - aktorzynie,rajdowcu,rolniku,bezrobotnym,żeglarzu,maszyniście,trenerze narciarskim,sklepikarzu...i wielu wielu innych którzy chca zarabiać fortune nie mając wogóle kompetencji,nie znając jezykow,podstawowych prawideł funkcjonowania Unii Europejskiej jej parlamentu.Wszyscy Ci kandydaci to pospolite ruszenie po posade- ktora zapewni dostatnie zycie im i ich najblizszym na dlugie lata/uwzgledniajac nawet jedną kadencje w parlamencie eur./Smieszne i żałosne...chociaz...nie dziwie sie partiom ktore wystawiaja takie "marionetki" bo przeciez wlasnie te partie są skompromitowane i robią co mogą aby wepchnąć taką "kuklłe" do parlamentu eu. pod hasłem bezpartyjniactwa lu fachowości swoich kandydatów /patrz nauczyciel historii/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sUPeR Re: nudne wybory IP: 193.19.104.* 04.06.04, 15:07 No tak, na pewno rozmawiałeś z Wojciechem Wilkowskim, skoro go tak oceniasz? Bo jeśli nie, to na jakiej podstawie tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józik Re: nudne wybory IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 04.06.04, 20:51 Ostatnio miałem w skrzynce Sobecką od Rydzyka i Gertycha Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: nudne wybory 13.06.04, 15:33 Sobaceka zawsze była śmieszna, ale Wenderlich i Ciemniakowa są jeszcze śmieszniejsi, bo wstydu nie mają za grosz, że się jeszcze pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś