nateczka31 12.12.11, 19:18 Ogólnie chodzi o układanie towaru w tesco ,czy może ktoś wie do kogo trzeba sie zgłosic ?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulfon13l Re: praca 12.12.11, 20:38 > Pewnie do proboszcza z Pacanowa. :) Widzę, że nie tylko ja nie jestem w stanie znieść tych debilnych pytań życiowych nieudaczników. :) Odpowiedz Link Zgłoś
martynkus91 Re: praca 12.12.11, 20:34 Musisz dzwonić do Bydgoszczy do P. Patrycji pod nr.502462661. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola-online Re: praca 12.12.11, 21:09 KURCZE KTOŚ SIĘ GRZECZNIE PYTA A WY ZARAZ MUSICIE GO OBRAŻAĆ ,może nie każdy jest taki wspaniały i zaradny jak wy moi przedmówcy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: praca 13.12.11, 00:02 A jakiej tu zaradności trzeba? I co ma wspólnego grzeczność z bezdenną głupotą? Jeśli chodzi o pracę przy układaniu towaru, to do kogo niby chętna ma się zgłosić? Do kasjerki, ochroniarza, czy może jednak kierownika sklepu? Nawet jeśli kierownik placówki w Świeciu nie posiada uprawnień do zatrudniania ludzi, to chyba jednak najlepiej będzie wiedział(a), do kogo konkretnie taką osobę skierować, prawda? Ile można tolerować takie fajtłapy, którym nawet przez sekundę nie chce się pomyśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: praca 13.12.11, 08:34 Ok, dziewczyna jest nieporadna, ale chce pracowac.Dlaczego zatem od razu wylewacie na Nia wiadro pomyj, skad wiesz jakie miala, ma zycie.Niektorzy przez cale zycie musza byc prowadzeni za reke. Dajcie Jej szansa, a przynajmniej dobre slowo(moze w domu rodzinnym slyszala same obelgi i ma niskie poczucie wartosci), jak ktos moze to niech pomoze, a wszyscy beda zadowoleni, Autorka watku i czytacze :)) Pozdrawiam Nateczke i zycze Ci Spokojnych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
maur_123 Re: praca 13.12.11, 08:52 Kulfon goń się! Jesteś zrzędą, która jest rozżalona na swój los! Z braku zajęcia siedzisz przed komp i z nudów zalany goryczą by w tylko dla Ciebie zrozumiany sposób pouczać ludzi, dawać im niekoniecznie dobre rady starasz sobie ulżyć w swej niepełnosprawności psychicznej.To,że miałeś przykre dzieciństwo widać na kilometr!Więcej tolerancji, albo nie nie wchodz na forum, skoro tak Ciebie rażą niektóre posty. Nudny jesteś, idz się realizować jako nauczyciel do szkoły, tam możesz się ujawnić, pokazać ze wszech stron... a może tylko tu jesteś taki mądry, bo anonimowy?MIŁYCH ŚWIĄT` Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: praca 13.12.11, 10:03 Kółko wzajemnej adoracji niezdar życiowych? :) Tłumaczcie dalej te fajtłapy, które musimy utrzymywać, bo w wieku produkcyjnym nie potrafią nawet wykoncypować tego, do kogo mają się zgłosić z pytaniem o posadę. :) Pobłażajcie wszystkim nieudacznikom, głaszczcie po główkach za to, że są indolentni, a skończy się tym, że trzeba będzie zalać ten kraj Chińczykami i Afrykanami, bo Polacy są tacy nieudolni, że nawet nie wiedzą komu zadać pytanie nt. pracy. Mało tego - nawet wtedy, kiedy na forum pojawia się konkretna propozycja pracy z numerem telefonu kontaktowego, ludzie nie dzwonią, tylko tutaj zadają kretyńskie pytania (nie rozumiejąc nawet określenia "cały tydzień"!). Były już takie popisy tych, których nicki pojawiają się najczęściej w wątkach o pracy. Wszystkim znajomym, którzy szukają dobrych pracowników, odradzam zostawianie informacji na tym forum. Obojętnie czy szukają opiekunki, murarza, księgowej czy sprzątaczki, na tym forum trafią tylko wiecznych poszukiwaczy, którym albo ciągle coś nie pasuje, albo nie rozumieją nawet, że telefon kontaktowy jest po to, żeby zadzwonić a nie głupkowato pytać na forum czy "cały tydzień to jest od poniedziałku do piątku, czy może do niedzieli". :) Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: praca 13.12.11, 10:56 Masz sporo racji, ale nic nie poradzimy na to, ze wsrod nas sa osoby nieporadne.Tez mnie wkurza to, ze jak ktos podaje tel.kontaktowy w sprawie pracy, to ludzie zadaja pytania, tu na forum.Ale to nie znaczy, ze trzeba przekreslac takie osoby,dajmy im prace i moze nie bedzie kolejnych wpisow Nateczki.Niestety ja nie moge pomoc, ale moze w koncu znajdzie sie ktos, kto ma taka mozliwosc.I wszystkim wyjdzie to na zdrowie. a Tobie Kulfon zycze wiecej empatii, przynajmniej teraz, niech dla wszystkich Swieta beda wesole. Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: praca 13.12.11, 11:42 > Ale to nie znaczy, ze trzeba przekreslac takie osoby,dajmy im prace i moze nie bedzie > kolejnych wpisow Nateczki. Zastanów się chwilę. Rozwijasz swój biznes. Masz coraz więcej zamówień i nie wyrabiasz się z pracą. Potrzebujesz pracownika, który będzie wykonywał twoją pracę, bo na jej efekty jest coraz większe zapotrzebowanie. Liczba klientów rośnie, bo twoja praca była rzetelna a jej efekty warte pieniędzy płaconych przez klientów. Z oczywistych względów chcesz nadal utrzymywać ten poziom, więc potrzebujesz dobrego pracownika. Zatrudnisz taką "nateczkę" albo inną niezdarę, których popisy nieporadności widzisz na tym forum? :) Jaki potencjalny pracodawca zatrudni kogoś takiego? Przy jej indolencji można przypuszczać, że nawet towaru nie będzie potrafiła poprawnie na regałach ułożyć, a co dopiero, gdyby miała robić coś poważniejszego? Praca, to nie jest zabawa. Tu nie ma miejsca na sentymenty, czy głaskanie po główce! Potrafisz - pracujesz, nie potrafisz - zostajesz forumowym "poszukiwaczem". Nie ma się na co obrażać, bo taka jest rzeczywistość. Można się do niej tylko dostosować, bo na pewno nikt z nią nie wygra. Jeśli ktoś jest aż tak niekumaty, iż sam nie rozumie tego, że o pracę pyta się szefa firmy / osobę z działu kadr lub kierownika placówki / sklepu, to jedynym wyjściem jest dokładne przebadanie się, co może poskutkować rentą inwalidzką. Zawsze to jakieś wyjście. > a Tobie Kulfon zycze wiecej empatii Współczucie można mieć dla ludzi chorych, ale na pewno nie dla niezaradnych. Rozżalanie się nad fajtłapami w niczym im nie pomoże. Żeby wziąć się w garść, potrzebują całkowicie odmiennych bodźców. Odpowiedz Link Zgłoś
nateczka31 Re: praca 13.12.11, 15:10 Kulfonie FAJTŁAPĄ TO MOŻE TY JESTEŚ !!!!Człowiek się grzecznie pyta a ty oczywiście ludzi obczerniasz!!!Spójrz lepiej na swoje słownictwo !!!!!Pamiętaj nie zapomnij o słowniku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: praca 13.12.11, 15:37 hahaha... Ja mam spojrzeć na swoje słownictwo? W którym miejscu moich wypowiedzi widzisz takie "kwiatki", jak np. twoje "obczerniać? Nawet jeśli chodziło tobie o słowo "oczerniać", to może najpierw sprawdź (właśnie ty!) w słowniku, co ono oznacza. :) Oczernianie, to mówienie (pisanie) nieprawdy. Gdzie napisałem coś nieprawdziwego? Że jesteś fajtłapą? Przecież to widać po tym, co napisałaś! Jak można pytać na forum, do kogo należy się zwrócić z pytaniem o pracę? Nadal nie dociera do ciebie ta irracjonalność? Jeśli nie, to zgłoś się do proboszcza z Pacanowa, jak zaproponował tobie "vanmakaron". :) Może on ciebie zatrudni do układania towaru w Tesco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyczarny12 Re: praca 13.12.11, 15:57 ten kulfon13 zaczyna mnie wku...ac, wszystkich krytykuje a sam pisac nie potrafi czepiaj sie lepiej swojej dupy a nie kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: praca 13.12.11, 18:52 Oczywiście, że Kulfon cię wk...wia. Skoro zwrócił ci uwagę, że w jednym wątku szukasz fajnej dziewczyny, a w drugim pytasz, gdzie możesz spotkać te, co za narkotyki d.py dają, to nie może być przecież inaczej. :P Odpowiedz Link Zgłoś
martynkus91 Re: praca 13.12.11, 22:00 Nateczka ja Ci już podałam nr. tel. do Bydgoszczy do P. Patrycji ,to Ona się zajmuje pracownikami którzy pracują nocą w Tesco przy układaniu towaru. Wiem ponieważ sama też tam pracowałam ,tylko warunkiem była książeczka zdrowia Pozdrawiam Nateczkę. Odpowiedz Link Zgłoś