Dodaj do ulubionych

multibox świecie

26.02.12, 12:45
czy ktoś się orientuje czy w multibox szukają do pracy? oprócz tego sklepu sportowego?
Obserwuj wątek
    • kamola82 Re: multibox świecie 26.02.12, 17:35
      a wiadomo co tam będzie? tzn., jakie sklepy?
      • miki.max Re: multibox świecie 26.02.12, 19:13
        z tego co wiem ma być ccc, daichmann, media expert, sklep sportowy. ale widziałam ogłoszenie do pracy tylko do sklepu sportowego..
        • bayer911 Re: multibox świecie 26.02.12, 23:06
          ja słyszałem natomiast że będzie tam przeniesione PEPCO z marianek i JYSK ma tam być
        • gamon12345 Re: multibox świecie 27.02.12, 08:55
          i jeszcze centrum chińskie ale rekrutacja już zakończona, oraz drogeria natura będzie przeniesiona z miasta do multiboxu to są pewne informacje
          • ak1985 Re: multibox świecie 27.02.12, 15:12
            Podsumowując w MultiBoxie będzie 11 sklepów tak bynajmniej wynika ze strony internetowej firmy konsultingowej wynajmującej powierzchnię (www.mallson.pl/mallson.html).

Sklepy nowe w Świeciu:
            - JYSK
            - Deichmann
            - Martes Sport
            - Centrum chińskie (nie wiadomo czy to jakaś sieciówka, czy przeniesiony sklep który znajduje się koło MediaExpert)
            Sklepy przeniesione:
            - CCC (z galerii Marianki)
            - MediaExpert (z domu towarowego na Rynku)
            - PEPCO ( przeniesiony z Marianek)
            - Drogeria Natura (przeniesiona z Rynku)

Czyli 8 lokali zajętych. Pozostałe trzy powinny wynająć sklepy z markową odzieżą.

PS Czy wiadomo kiedy otwarcie ?
            • gamon12345 Re: multibox świecie 27.02.12, 16:11
              centrum chińskie nowe na pewno bo byłam na rozmowie, i nie wydaje mi się żeby CCC przenieśli tylko powstanie drugie nowe
              • ona.19 Re: multibox świecie 27.02.12, 17:56
                oo to nie będzie aż tak źle, myślałam, że będzie gorzej ;pp
            • warrex Re: multibox świecie 08.03.12, 00:17
              Normalna odzieżówka będzie tylko jedna - Takko. Znanych marek zabraknie. Wychodzi na to, że kolejna świecka galeria nie spełni oczekiwań mieszkańców. Wychodzi na to, że Świecie jest za małe na porządną galerię.
              • kulfon13l Re: multibox świecie 08.03.12, 00:54
                To, czego chce garstka mieszkańców, nijak ma się do realiów ekonomicznych, które są podstawą handlu! Oczywiście, że część byłaby zadowolona, gdyby na miejscu mogła przebierać w takich markach jak Levis, Tommy Hilfiger, Ochnik, Vistula, Ryłko, Tatuum czy nie wspominając o takiej tandecie jak Reserved czy H&M. Ile jest takich osób w Świeciu, a co za tym idzie, jaka jest ich siła nabywcza? Pod odliczeniu kosztów (czynsz, pracownicy, prąd, ZUS, podatki, etc.) właściciel/dzierżawca takiego sklepu musiałby dokładać do interesu! Nikt normalny nie otworzy sklepu, który nie będzie zarabiał. Zapomnijcie o tym, że w Świeciu będzie kiedykolwiek coś porządnego. To jest za małe miasto na normalny handel. Tutaj sprzedaje się tylko żarcie i używane ciuchy, bo nawet jeśli kogoś stać na porządne ubrania, biżuterię, kosmetyki, etc., to woli pojechać do Bydgoszczy, Torunia, Gdańska czy Poznania, bo tam jest po prostu większy wybór. A przy okazji może się w przerwie napchać ciastem Sowy, popijając w miarę porządną kawą.
                Dziwi mnie to mendzenie. Stać cię na markowe ciuchy, to stać cię chyba także na samochód i paliwo do niego, żeby przejechać się kilkadziesiąt kilometrów i kupić dokładnie to, czego chcesz. Nawet jeśli ciułasz pół roku, żeby kupić sobie jeansy i trampki, to bilet autobusowy też chyba nie jest jakimś koszmarnym wydatkiem?
    • ewelcia_p Re: multibox świecie 08.03.12, 11:16
      Ja widziałam też na stronie BOTI, że poszukują ludzi do pracy w Świeciu, więc zapewne też gdzieś otworzą. Gdzie, konkretnie nie wiadomo.
      • modrak26 Re: multibox świecie 10.03.12, 13:37
        witam
        bardzo bym chciała wiedzieć coś o ofertach pracy w multibox czy ktoś może był już na jakiś rozmowach kwalifikacyjnych i jak było. pozdrawiam
        • zuzka860 Re: multibox świecie 13.03.12, 13:37
          rozmawiałam z kilkoma osobami ,które juz były na rozmowach.takze wydaje mi się,że rektutacja zakończona.
          • apetizer Re: multibox świecie 13.03.12, 15:23
            Się pytacie o oferty pracy w Muilibox.. tak, mozecie robić za sprzątaczke jak sie spytacie kogoś z mlultiboxu. trzeba zgłosić do konkretnych sklepów a nie do multibox.. jak mnie takie coś denerwuje...
            P.S. Otwarcie jest 30 marca.. dotarło!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka