Dodaj do ulubionych

O ORGAZMACH

IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 21.06.04, 23:18
O tym, jak Nel, "W Pustyni i w Puszczy", opowiadała Stasiowi o orgazmach:
- Stasiu, wiesz jakie są trzy rodzaje orgazmów?
- Nie, niewiem.
- Pierwszy rodzaj to orgazm pozytywny: "Taaaaak... Taaaaaak..."
Drugi rodzaj to orgazm negatywny: "Nieeeee.... Nieeeeee..."
A trzeci rodzaj to orgazm udawany: "Staaaasiu.... Staaaasiu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Seksuolog Re: O ORGAZMACH IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 23.06.04, 22:48
      Poza wymienionymi przez Nel orgazmami, mamy jeszcze cztery orgazmy spotykane w
      życiu istot żywych. Wśród ludzi wyróżniamy orgazmy: Fizyczny, Psychiczny,
      Intelektualny i Totalny. Sam orgazm fizyczny przeżywa debil, kretyn, głupek
      czyli wariat. Orgazm psychiczny w powiązaniu z intelektualnym, prowadzący do
      wyzwolenia fizycznego przeżywa osoba z nadbudową intelektualną. Jednak orgazm
      totalny jest splotem i powiązaniem orgazmów wszystkich, a przeżywa go tylko
      jeden raz w końcówce swego życia, samobójca - wisielec np.
      • Gość: coni Re: O ORGAZMACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:44
        .... jak na załączonym obrazku! jest jeszcze orgazm inter-nauty wyzwolono-
        przyczajonego, podglądacza, pyskacza, w domku wśród rodziny, zawstydzono -
        niewinnego, biednego niedopieszczonego, chłopca północy, który dwie i tak
        przegda, przepisze, i sie spełni mówiąc, JA, JEsTEm, JA WiEM, ze mnie wszelka
        pociecha wychodzi.. i się nie chowa! :O|||
        • Gość: Beniek Re: O ORGAZMACH IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.06.04, 23:01
          Ty coni nie ty myślisz nie że jak ci z nosa leci nie to to jest orgazm nie. A
          ja ci powiem nie ze z nosa nie to nie jest orgazm nie. Z nosa nie to są smarki
          nie. Wiedz jeszcze coni nie że dzieci nie robi się bocianem nie a nie nosem
          nie. Teraz coni wiesz qrwa nie.
          • Gość: Beniek Re: O ORGAZMACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 01:24
            Wlasnie mialem katar nie i tez myslalem ze to orgazm nie ale sie okazalo ze to
            nie to nie i jestem zawiedziony nie
            • Gość: sat Re: O ORGAZMACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 14:33
              Bieniek ty błądzisz, nie.. ? Gdybyś się przyłozył to smark, nie..? Byłby też twoją spermą nie..? A jak to wiesz, nie.?? Normalnie..no nie..? Bieniek tyś łby se pozamieniał..niee...wiesz z kim czy czym , no niee..??
              • Gość: Waleria Re: O ORGAZMACH IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 01.07.04, 22:37
                Chodzi mi oczywiście o orgazm pochwowy. Ten łechtaczkowy znam b.dobrze,
                ale....no właśnie wiem z doświadczeń innych, ze ten pierwszy to jakby wyższy
                stopień wtajemniczenia, zupełnie inny rodzaj przyjemności, pełniejszy. Mi
                jakoś to nie wychodzi. Jak do niego dojść? Sa jakieś ćwiczenia, techniki, jak
                można go wypracować?
                pozdrawiam

Oriflame 20% rabatu na wszystko bezterminowo od zaraz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka