pawel123130 16.03.14, 09:38 Wie ktoś może gdzie w Świeciu jest dobry weterynarz? Proszę o jakieś opinie bo jak słyszę to świeccy weterynarze nie cieszą się dobrym zdaniem o nich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white-weronka86 Re: weterynarz 17.03.14, 20:47 www.lecznica-kora.pl/ Jak masz poważny problem z pupilem polecam W Świeciu możesz iść po tabletki na odrobaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: weterynarz 18.03.14, 07:24 Polecam panią dr na W.P. obok ENEI,dobry jest też dr.Machel, obecnie ma gabinet na ul.Klasztornej.Można Też polegać na dr. Mazurze obok Stylowej, zawsze udzieli dobrej rady i skieruje do specjalisty jeżeli wymaga tego sytuacja,wg mnie ma wyczucie. To nieprawda,że w Świeciu nie ma dobrych lekarzy od zwierząt,trzeba tylko znaleźć swojego do którego będzie się miało zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
60karo Re: weterynarz 29.03.14, 14:00 Ja polecam Panią Kasię Kotowską na WP. Jest miła, wszystko dobrze wytłumaczy i interesuje się pacjentem (zdarzyło się, że sama do mnie dzwoniła i pytała o to jak czuje się mój pies). I wydaje mi się, że jak na razie jej usługi są w miarę tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: weterynarz 29.03.14, 14:21 Sama do Ciebie dzwoniła, powiadasz? :) Ludzie nie podają swoich numerów telefonów nawet lekarzom (bo niby po co), a Ty podałaś pani weterynarz? Ciekawe… ;) Odpowiedz Link Zgłoś
60karo Re: weterynarz 29.03.14, 16:41 Wyobraź sobie, że tak, podałam Pani Doktor swój numer telefonu i nie widzę w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
babka55 Re: weterynarz 29.03.14, 18:36 Hej Romaniuk a co Ciebie tak dziwi? Ja tez leczę u p.Kasi psa i też dzwoni i pyta, dziwactwa wypisujesz, że niby lekarze nie mają naszych numerów? moja p.dr ma i też dzwoni więc nie mów za wszystkich, bazujesz na swoich doświadczeniach i marudzisz na forum pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
diamante82 Re: weterynarz 02.04.14, 14:19 Ja podobnie, jest to jak na razie jedyny weterynarz, do którego daję kota i się nie boję o jego życie. Pozostali- no cóż, albo widzieli chorobę tam gdzie jej nie było, albo nie rozpoznali pchły, a jeśłi chodzi o strylizację usłyszałam kiedyś : ja swoje koty wiozłam do Grudziądza, ale jeśłi Pani chce to wysterylizuję. Więcej moja noga w tym gabinecie nie stanęła. Także Kotowska jest jak na razie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak3 Re: weterynarz 02.04.14, 15:38 W moim przypadku też tak jest jak u poprzedników 2 lata psa tam i tylko tam przyprowadzam.Paweł Twoja żona przecież jest weterynarzem w Chełmnie to chyba nie chce obgadać konkurencji po sąsiedzku? Odpowiedz Link Zgłoś