Dodaj do ulubionych

Praca w Świeciu

06.10.14, 18:08
Dzień dobry. Mieszkam w Świeciu od niedawna i chciałabym tutaj podjąć zatrudnienie. Mam zamiar iść do firm bądź sklepów osobiście. Moje pytanie brzmi czy ktoś z Państwa orientuje się gdzie są jakieś szanse na znalezienie w miarę szybko pracy? tzn. gdzie warto zostawić swoje CV bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że ktoś się odezwie:) z góry dziękuje za pomocne odpowiedzi:) pozdrawiam. Mieszkanka Świecia.
Obserwuj wątek
    • dolna-pa Re: Praca w Świeciu 07.10.14, 08:35
      Kiepsko to widzę...
    • garbaty7 Re: Praca w Świeciu 07.10.14, 22:12
      Niestety Świecie to dziura wszyscy się znają i jak nikogo nie znasz to szanse marne.... Klika i tyle, stare PRL-owskie układy. Szukaj tam gdzie są młodzi ludzie i nie przesiąknęli starym systemem. Może się uda kilka zakładów funkcjonuje nieźle, bo pozbyli się starej kadry /emerytury/
      • nn33 Re: Praca w Świeciu 08.10.14, 16:35
        A ja uważam , że jak ktoś bardzo chce pracować to dostanie pracę , oczywiście trzeba pochodzić i pytać , i to nie raz oddać sv i czekać ale oprócz tego chodzić i chodzić. Ja trzy razy szukałem pracy i zawsze byłem uparty i się udawało. Druga sprawa za ile? Ale to już inna sprawa. Powodzenia.
        • ona258 Re: Praca w Świeciu 27.10.14, 16:03
          Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to oczywiście z racji tego, że nie mam dużego doświadczenia to też nie mam dużych wymagań. Mam jeszcze takie pytanie czy w Świeciu są jakieś zakłady produkcyjne w, których znajdzie się zatrudnienie dla kobiet:)? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka