bayer911 25.03.15, 14:57 Czy ktoś może wyrazić opinie na temat tv kablowej z Netii, posiadam Internet i teraz zastanawiam się nad ofertą telewizji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy_marry Re: telewizja z netii 26.03.15, 07:05 Daj sobie spokój, antena albo ktoś inny. Konkurencja jest spora. Jakość kanałów po prostu podła. Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz888 Re: telewizja z netii 26.03.15, 09:41 Powiem Tobie szczerze, że mam telewizję z Netii tylko w dziecięcym pokoju ze względu na rozszerzony pakiet bajek. Ogólnie korzystam z CP jestem z niego zadowolony i nie zamieniłbym go na Netię. Odpowiedz Link Zgłoś
tre.lek Re: telewizja z netii 26.03.15, 11:40 Miałem tv z Netii i byłem zadowolony. Zrezygnowałem bo brakowało mi funkcji podwójnego nagrywania. Biorąc tv z Netii musisz pamiętać że przesył internetu spadnie Ci około 4 MB o ile dobrze pamiętam. Jakość programów była normalna. W CP przy kapryśnej pogodzie niektóre kanały znikają w Netii tego nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz3511 Re: telewizja z netii 30.03.15, 01:34 Mam i jestem zadowolony. Pamietać trzeba że wi fi to kiszka jak juz tylko kabel.Jakość telewizji nie jest oszałamiająca ale nie jest źle. Duzy wybor programów mozliwość korzystania tez z yutube itd. Odpowiedz Link Zgłoś
starczad Re: telewizja z netii 29.10.15, 09:52 polecam tv w netii,też miałem tylko neta u nich ale teraz mam tą nową ofertę, hbo mam przez 6 miecha za free ;) Odpowiedz Link Zgłoś