Gość: sANDRa mAJKa Re: W obronie moim własnym . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:34 Fiecie co wy gupcy wy chóltaje jendne co wy o de mnie hcecie.Dała mi pani od polskiego Jezyka piontke za klasuwge z dyktanda i muwie wam fszystkim rze ja jestem dobra i rze ja wam jerzcze pokarze fszystkim do kópy wsientym.i muj hłopak mi w tym pomorze a on wam do dópy ponakopóje fszystkim bez wyjontkó- rozómniecie bez wyjontkó,a fogóle po co ja z fami dyskótóje wy..... .jesteście zkończeni fszyscy,nawet ten co się podaje za mojego ólóbieńca i stara sie mie bronić. zdradze wam mojoą tajemice pujde na studia do torónia ale nie powiem na co toznaczy jaki kierónek chciałam do wasiaka ale ja mam sfoje ambicje i wyjadem z tego świecia morze na zafsze no to co zrobicie beze mnie.To ja reklamóje mniasto tak jak kiedyś dziencioł ten ze Strarzy Mniejskiej,tak mnie się wydaje rze nawet Burmistż bedzie za mną dzfonić abym pżyjehała spofrotem do świecia aja mó powiem N I E > to jest hyba muj ostatni list do was wy fariaci jedni z sądowej ićcie sie leczyć do ddwónastki hyba nie wiem sama alecoś koło tego. WYPAŁUJCIE SIE FSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badi Re: W obronie moim własnym . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:27 ja ta dziewczynke znam od 8 lat i wiekszej idiotki w zyciu nie widzialem. Chodzilem do jednej podstawowy i gimnazjum a jej inteligencja wciz ta sama... Az mi jest jej zal ze taka pusta sie urodzila. 21 ptk. z testu gimnazjalnego szalu nie robi. Raz slyszalem, ze gadala ze kupila sobie buty za 300 ziko... za tydzien do domu przyszla mi ulotka a tam te same buciki za 109. Zaklamana , szpanujaca , biedna, arogancka, niezdrowo zakochana w sobie panienka. Naprawde przykre Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalzeswiecia Re: W obronie Sandry Majki- WIELBICIEL 18.08.05, 00:51 dajcie jej spokuj...... przecierz jak sama jej mama powiedziała "Sandra moze inaczej zarabiać......."hehe:P Odpowiedz Link Zgłoś