Dodaj do ulubionych

Lokalny wypoczynek

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 12:49
Zastanawiam się jak spędzić urlop w okresie letnim, ale problem to pieniadze.
Najlepiej jak najbliżej i jak najtaniej i jak najlepiej. Może
drodzyforumowicze macie jakieś namiary ... to podzielcie się nimi proszę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: lysy Re: Lokalny wypoczynek IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 20:50
      Proponuje Czechy, np. zlota Praga . Htel klasy turystycznej , dla mniej
      zasobnych akademik . Jest o 1 /2 taniej , spokojniej , duzo lepsza obsluga i
      piwo, piwo ....................piwo . a Hradczany , most Karola bajka.
      • Gość: Muminek Re: Lokalny wypoczynek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 02:06
        Dzięki Łysy, ale byłem, piwo to i owszem...ale znowu domy, kupa luda, zbiorowa
        nuda. Tłoku i betonu mam dość, a jeszcze do tego obcego nawet za 1/2 ceny to
        nie dla mnie :)
        • Gość: Dawidek Re: Lokalny wypoczynek IP: *.ab-byd.edu.pl 10.05.02, 09:11
          To ja odsyłam Cię do Tlenia - blisko, tanio, ładnie, a i ludzi od kilku lat
          coraz mniej. Dobre i miłe noclegi są w PTTK-u (ok. 20 zł). Miłego wypoczynku!
          • garti Re: Lokalny wypoczynek 13.05.02, 13:09
            Faktycznie, Tleń na wypoczynek nadaje się jak najbardziej. Ale są też i inne
            ładne miejsca w naszej okolicy, w których można zatrzymać się w gospodarstwach
            agroturystycznych lub innych (np. interhome w Starej Rzece). Wystarczy wziąć do
            ręki mapę regionu i w drogę!
            • Gość: lysy Re: Lokalny wypoczynek IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 17:30
              Polecam Stelchno , mila atmosfera .Swojski smrodek palonego miesiwa , radyjko
              na kazdym kocyku ,dyskopolo. Piwko .Zaplecze sanitarne , bardzo swojski kibelek
              za droga typu dziura w podlodze ,bez drzwi . Ale to taki Jezewski live show -
              big brother . Polecam zwlaszcza w sezonie.
    • dor-ka Re: Lokalny wypoczynek 14.05.02, 09:33
      A ja wysyłam do Ostrowitego: ładna okolica (np. rezerwat cisów), niezbyt dużo
      turystów, czyts awoda - jednym słowem wszystko, czego zapracowanemu człowiekowi
      latem potrzeba. Niestety wokolicy nie ma chyba żadnej możliwości noclegu, więc
      pozostaje namiot :)
      • Gość: Misia Re: Lokalny wypoczynek IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 02:03
        Zapomniałaś jednak, że koło Ostrowitego mieści się spalarnia, z której od
        czasu do czasu wypuszczają takie smrody, że ciężko na plaży wysiedzieć...
    • Gość: Mamusia Re: Lokalny wypoczynek IP: 80.51.243.* 01.04.03, 23:05
      Co ty synku wypisujesz? Zapisałam cie na półkolonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka