Dodaj do ulubionych

RING WOLNY- DUET

IP: *.wszib.poznan.pl 18.05.05, 10:38
Jak ktos chce sie ponapie..c to pewnie w duecie sie doczeka,ha.Co weekend
gwarantowana rozrywka,az sie sam dziwie bo kiedys byla tam ostoja elegancji i
kameralnej atmosfery[heh]a teraz to tam sie ku.. SAJGON zrobil!!dobrze i
niedobrze.SWIECIE zaczyna kozaczyc.heh pozdroweczki
Obserwuj wątek
    • bloody5 Re: RING WOLNY- DUET 18.05.05, 23:24
      W ogóle się nie wypowiadam na ten temat, bo brak słów, a sajgon to mało
      powiedziane...przytoczę słowa jednego z forumowiczów, który kiedyś się
      wypowiedział na temat Duetu - "zrównać z ziemią"....pozdro !!!
      • Gość: mGs Re: RING WOLNY- DUET IP: *.wszib.poznan.pl 23.05.05, 11:39
        NIE O to mi chodzilo zeby zaraz z ziemia rownac,zle by sie stalo.Wtedy to juz
        tylko by sowa zostala i shit elo
        • cobraswiecie Re: RING WOLNY- DUET 24.05.05, 10:33
          Może niech tam zrobią walki K1...
          • Gość: mGs Re: RING WOLNY- DUET IP: *.wszib.poznan.pl 25.05.05, 10:16
            dobry pomysl 1 walka cobraswiecie vs. mGs n heh
            • bloody5 Re: RING WOLNY- DUET 25.05.05, 15:36
              mGs odpuść sobie, z mistrzem to się na końcu walczy..heheheh Pozdro !!!
              • Gość: Franek Kimono Re: RING WOLNY- DUET IP: *.zab.nat.hnet.pl 25.05.05, 15:49
                Aż żal patrzeć, jak ten przedni niegdyś lokal sppsił się do poziomu baru
                mlecznego, albo knajpy "Mistral" z ul. wojska Polskiego. Średnia wieku to 14-15
                lat, a połowa to wąsayte wieśki, które przyjeżdżają, żeby pokozaczyć. Ciekawe,
                że jeszcze nikt ze straży miejskiej nie wparował tam i nie zaczął sprawdzać
                dowodów, bo poza barmankami i ochroną zostałoby zpewne kilka osób. Masakra
                normalnie co tam się dzieje. U pedała w "Stoci" gimnazjum i tu to samo...ehh:/
                • cobraswiecie Re: RING WOLNY- DUET 26.05.05, 01:36
                  Czemu u pedala? Carlos trzyma sie sporo lat!!!kto mu dorówna takiej imprezy-
                  wporzo jest!!!!
      • Gość: Mr. Pimp Re: RING WOLNY- DUET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:07
        Co zrownac z ziemia??? Czy ty tam kiedys wogole dylas??? To jest zajebi*** lokal i chodze tam co tydzien... Mi sie tam podoba a jezeli ty masz cos do duetu... to masz problem i nie laz tam... powiedz mi kiedy byla tam ostatnia bojka...?? z 4 miesiace temu.... tak ze nie coi tydzien... (a wiem to bo to moi kumple zawsze sie bija ) tak ze nie sciemniam!!! Ahaaaa dam se reke uciac ze bylas tam w zeszlym tygodniu i ze przyjdziesz dzisiaj!!!!
        • bloody5 Re: RING WOLNY- DUET 29.05.05, 10:23
          No nie "byłam" bo nie jestem dziewczyną, ale byłem i wiem jak tam jest i
          przestań mi pierd.... farmazony, ale to jest nie tylko moja opinia...także miłej
          zabawy w Duecie życzę...
          • Gość: mGs Re: RING WOLNY- DUET IP: *.wszib.poznan.pl 31.05.05, 16:39
            4 miesiace temu??beka dobra elo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka