Dodaj do ulubionych

pilka nozna blee

22.06.05, 00:41
Czy w tym pieknym miescie wszyscy ludzie intresuja sie tylko pilka nozna???
masakra
Obserwuj wątek
    • cobraswiecie Re: pilka nozna blee 22.06.05, 09:58
      A czym Ty sie interesujesz?
    • Gość: eMGieeS Re: pilka nozna blee IP: *.wszib.poznan.pl 22.06.05, 12:39
      nie część interesuje sie koszykówka[osobiscie wole piłe]
      • elias26 Re: pilka nozna blee 23.06.05, 10:24
        juz wole sie wypowiadac na tematy zwiazane z piłka w regionie niz na zajebiste
        tematy czrstwego stefka,-
    • tractatrix Re: pilka nozna blee 23.06.05, 19:36
      A ty nie? Ty jakiś dziwny jesteś!
      • czerstwy.stefek Re: pilka nozna blee 23.06.05, 19:50
        No ej, panowie!
        Wy lubicie piłkę, inni ubóstwiają koncerty szopenowskie w Łańcucie, a ja lubię
        pierdoły se pisac:P A co mam robić? Zakładać genialne tematy typu :"Co sądzicie
        o Wieśku z Polnej", albo "Szukam chłopaka"? "Wiecej powagi dziewczyny, bo nie
        porucham w tym odcinku" (As Porucznik Borewicz said:P)
        • Gość: LenferDook Re: pilka nozna blee IP: *.wszib.poznan.pl 24.06.05, 10:17
          buahhhhaaahhaa
          • Gość: Kocham Gacka Re: pilka nozna blee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 09:29
            Ty kolo nie lubisz piły??? Ja jestem dziewczyną a piłę uwielbiam nawet na koniec roku szkolnego dostałam puchar za najlepszego zawodnika i się cieszę. Dla czego nie lubisz piłki nożnej co odpisz!!!
            • charliecharlie Re: pilka nozna blee 27.06.05, 01:18
              ja nie lubie pilki noznej..kiedys bylam z pewnym facetem ze swiecie i obrzydzil
              mi ja do granic mozliwosci..pilka nozna byla tematem nr 1 w kazdej chwili...
              • Gość: >><<< Re: pilka nozna blee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:39
                A jak nazywa się ten facet???
                • charliecharlie Re: pilka nozna blee 27.06.05, 19:10
                  raczej nie moge tego ujawnic na forum. Mysle, ze nie bylby z tego
                  zadowolony...jest dosc znana osoba w pilkarskim swiecie Swiecia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka