Dodaj do ulubionych

Co się dzieje na "polnej"??

IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 02.08.05, 00:24
Czy nikt się nie interesuje sprawą młodzieży z ulicy polnej? Tam mieszkają
sami złodzieje, narkomani i huligani. Co chwile dochodzi tam do bujek, a
dzieci chodzą po ulicy z nożami i workami z butaprenem. Ktoś powinien zająć
się tymi ludźmi, bo jeśli nikt tego nie zrobi to będzie się to pogarszało aż
dojdzie do jakiejś tragedii!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pluskwa Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: 193.19.104.* 02.08.05, 04:05
      no..i policja wogle tamtendy nie pszejeszdza
    • Gość: Friendly Fire Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:53
      Polna i miasteczko to świecki Bronx, taka jest prawda.
    • Gość: Kobietka Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.05, 17:02
      Ja mam to szczęście mieszkac na Polnej od 6 lat. I niestety musze was zmartwic
      niczego takiego jak piszecie nie zauważyłam!!! Ludzie są tu tacy sami jak
      wszędzie.Nikt mnie nigdy nie zaczepił (choc zdarza sie ,że wracam poźno), a
      dzieci z nożami...to chyba czyjas bujna wyobraźnia!Prosze nie obrażac
      mieszkancow ul.Polnej!
      ps.
      ciekawe gdzie mieszka osoba , ktora zauważyła taką sytuację?
    • Gość: do tępaka ortogr. Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.05, 17:48
      chuligani i bójki a nie huligani i bujki - najpierw naucz się poprawnie pisać,
      bo twoja pisownia po polsku jak i wiedza na wspomniany temat jest daleka od przyzwoitości.
      • Gość: autor Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 02.08.05, 18:26
        Huj cię to obchodzi gdzie mieszkam.Jak nie do widzisz to sobie okulary kup. A
        ty frajerze, co sobie myślisz??Liczy się że napisałem prawdę a nie to czy
        poprawnie.Weźcie lepiej ludzie zróbcie porządek na tej spelunie!!!!
        • Gość: marta Re: Co się dzieje na "polnej"?? do autora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:40
          Czego gnoju klniesz, gdzie ty świnio mieszkasz? tam musi być gnój dopiero.Skoro
          takie teksty puszczasz to pewnie w kanałach franc, męska dziwko
      • Gość: Friendly Fire Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:36
        Miodek sie qrva znalazl, gosciu wyluzju. Wez przelec wszystkie watki i szukaj
        bledow pasjonacie od siedmiu bolesci. Najwazniejsze, ze wykumales co jest tam
        napisane i z tego sie ciesz.
    • Gość: do tępaka Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.05, 19:48
      Nie h.. tylko ch.. - tylko ci co nie mają argumentów przeklinają i pokazują swoją agresję - widzę, że niezły z ciebie chuligan - jak jesteś taki w słowach, to w czynach jeszcze lepszy z ciebie "hool", polna to przy tobie potulne owieczki.
      • Gość: Friendly Fire Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:04
        Znalazl sie ksiądz proboszcz. Wiesz nie sądź innych, by Ciebie nie sądzono, jak
        ktoś pisze z błędami to jego sprawa i tyle, ale są tacy co się wszystkiego
        czepiają i ty chyba należysz własnie do takich co szukaja dziury w całym.
        Odpuść sobie.
        • Gość: bobo Re: Co się dzieje na "polnej"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:56
          spokojnie, Ten Frajer po prostu szuka zaczepki, wymyslił sobie jakis tekst ,
          azbey nas wkurzyc lecz My nie jestesmy tacy jak on (żłop), stary a jak masz
          zbyt duzo energi zwal sobie kapucyan albo popros kumpla zeby ci obciagnal-
          prostaku
          ps: przepraszam za mulgaryzmy
          • cobraswiecie Re: Co się dzieje na "polnej"?? 25.08.05, 12:11
            Nie wiem po co sie aż tak wyraziles.Mnij to gdzies i ignoruj to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka