kamiro Re: co za bzdury???????????? 01.09.05, 10:42 Ludzie czy WY nie potraficie o niczym innym rozmawiać jak tylko o ciołkach w samochodach i landrynkowatych lalach z wykupionymi karnetami na ławki przy głównej??? Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: co za bzdury???????????? 01.09.05, 16:26 zadnych landrynek tsam nie widzialem ale to moze dlateog zenie chodze nasza glowna uliczka. ale masz racje zenada troszke jest na tym forum a co bedzie jak teraz sie rok szkolny zaczal to dopiero zacznie sie wypisywanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: co za bzdury???????????? 02.09.05, 08:43 Na moje w pewnym sensie to forum jest good:).POzdro dla wszystkich lightowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: co za bzdury???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:45 Panowie, spokojnie, wydaje mi sie, że nie ważne jest o czym dany Koleś, czy Laska piszę, przecież chodzi Nam wszystkim o to aby sie dobrze dogadywać, rozszerzać horyzonty, poznawać nowe, interesujące osoby (dupy!) idp itp., np. na mojej skromnej osobie: jak mam dzień, to cos na bazgrze o świeckich brykowcach-tuningowcach, a jak mam dzień wymienię spostrzeżenia na temat koncertu Grz. Turnała, a więc pozdrawiam Wasz NARZEKACZE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: co za bzdury???????????? 15.09.05, 18:52 Ja też czasem napiszę coś pociesznego (np. jak ostatnio, gdy jedna z forumowiczek prosiła o poradę dla toksycznie zakochanej koleżanki:P). Na pewno będę wyśmiewał głupotę, ale czasem postaram się napisać coś mądrego. Gimnazjaliści są groźni - to fakt, ale wejdźcie np. na forum chełmna. Tam to już wogóle jest żenada i roi się od wątków typu "Co sądzisz o Wiesi z Ic z Gimnazjum w Cekcynie". To są właśnie uroki forum - każdy znajdzie coś dla siebie. jedni pogadają o piłeczce kopanej, a inni o wyciskaniu wągrów na strychu. Pozdrowionka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolnierzyklego Re: co za bzdury???????????? 15.09.05, 20:08 No i to jest racja. To forum jest poto aby każdy to co chce.Wkoncu jak byśmy mieli robic selekcje tego kto co tu pisze to było by o połowe miej tematów.A czasami chyba lepiej, żeby były jakieś tematy poważne i miej poważne niż żeby były tylko poważne i tylko naprzyklad polowa wszystkich. <<<<<<<<<<<<<pozdrowianka dozobaczonka :)>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: co za bzdury???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:58 A może kamiro wymyśli jakiś temat? Odpowiedz Link Zgłoś