Dodaj do ulubionych

co za bzdury????????????

01.09.05, 10:39
Obserwuj wątek
    • kamiro Re: co za bzdury???????????? 01.09.05, 10:42
      Ludzie czy WY nie potraficie o niczym innym rozmawiać jak tylko o ciołkach w
      samochodach i landrynkowatych lalach z wykupionymi karnetami na ławki przy
      głównej??? Litości...
      • luzak83 Re: co za bzdury???????????? 01.09.05, 16:26
        zadnych landrynek tsam nie widzialem ale to moze dlateog zenie chodze nasza
        glowna uliczka. ale masz racje zenada troszke jest na tym forum a co bedzie jak
        teraz sie rok szkolny zaczal to dopiero zacznie sie wypisywanie:)))
        • cobraswiecie Re: co za bzdury???????????? 01.09.05, 16:39
          Bogato:)
          • luzak83 Re: co za bzdury???????????? 01.09.05, 21:12
            az za:))
            • cobraswiecie Re: co za bzdury???????????? 02.09.05, 08:43
              Na moje w pewnym sensie to forum jest good:).POzdro dla wszystkich lightowców.
              • luzak83 Re: co za bzdury???????????? 02.09.05, 10:40
                luzik musi byc:))
                • Gość: bodo Re: co za bzdury???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:45
                  Panowie, spokojnie, wydaje mi sie, że nie ważne jest o czym dany Koleś, czy
                  Laska piszę, przecież chodzi Nam wszystkim o to aby sie dobrze dogadywać,
                  rozszerzać horyzonty, poznawać nowe, interesujące osoby (dupy!) idp itp., np.
                  na mojej skromnej osobie: jak mam dzień, to cos na bazgrze o świeckich
                  brykowcach-tuningowcach, a jak mam dzień wymienię spostrzeżenia na temat
                  koncertu Grz. Turnała, a więc pozdrawiam Wasz NARZEKACZE !!!!!!
                  • czerstwy.stefek Re: co za bzdury???????????? 15.09.05, 18:52
                    Ja też czasem napiszę coś pociesznego (np. jak ostatnio, gdy jedna z
                    forumowiczek prosiła o poradę dla toksycznie zakochanej koleżanki:P). Na pewno
                    będę wyśmiewał głupotę, ale czasem postaram się napisać coś mądrego.
                    Gimnazjaliści są groźni - to fakt, ale wejdźcie np. na forum chełmna. Tam to
                    już wogóle jest żenada i roi się od wątków typu "Co sądzisz o Wiesi z Ic z
                    Gimnazjum w Cekcynie". To są właśnie uroki forum - każdy znajdzie coś dla
                    siebie. jedni pogadają o piłeczce kopanej, a inni o wyciskaniu wągrów na
                    strychu.

Pozdrowionka:-)
                    • zolnierzyklego Re: co za bzdury???????????? 15.09.05, 20:08
                      No i to jest racja. To forum jest poto aby każdy to co chce.Wkoncu jak byśmy
                      mieli robic selekcje tego kto co tu pisze to było by o połowe miej tematów.A
                      czasami chyba lepiej, żeby były jakieś tematy poważne i miej poważne niż żeby
                      były tylko poważne i tylko naprzyklad polowa wszystkich.
                      <<<<<<<<<<<<<pozdrowianka dozobaczonka :)>>>>>>>>
      • Gość: nati Re: co za bzdury???????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:58
        A może kamiro wymyśli jakiś temat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka