bengal81 10.10.05, 14:38 i jakkie sa opinie na temat slabej gry toru laskowice??Trener, zawodnicy, dzialacze??Kto jest winien?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etherlords Re: TOR 15.10.05, 11:30 Winny jest nie tylko trener ale takze zawodnicy i zarząd !!! Słaba forma TOR-u swiadczy o zaangazowaniu trenera w treningi(pro)... No coz,sam trener meczu nie wygra.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: TOR 15.10.05, 20:56 jak tak dalej pojdzie to bedzie spadek a z tego co sie wypowiadal trener oraz zarzad przed seznoem to mial byc awans bez zadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:51 trener nie wiem ile winy ponosi ale slyszalem ze jest wymagajacy, a na treningi przychodzi po 5 osob i co on ma zrobic??opinie o torze tez sa na www.swieciak.pl na forum sport ale tylko dla zalogowanych na swieciaku.opinie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: TOR 17.10.05, 11:31 trochos zawsze byl wymagajacy odkad go pamietam:))ale to nie powinno byc wytlumaczeneim ze sie na treningi nie przychodzi bo trzeba tez czasami wymagac od siebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:56 ale z toru odchodza wszyscy lepsi zawodnicy i seniorzy i mlodzicy.wszyscy wyglada nato ze traktuja to olewatorsko.Czuja sie gwiazdami?? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: TOR 17.10.05, 14:58 chyab sodowka i uderzyl do glowki albo poprostu nie ma atmosferki w klubie a to jest podstawa w tych klasach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:58 zawodnicy nie maja zaangazowania w meczu,ciezko znalesc przyczyn kleski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:06 moze najlepiej jakby grali tylko ci ktorzy chodza na treningi chociaz nie sa najlepszymi pilkarzami.a dobrzy odchodza bo w innych klubach maja lepsze warunki.to nie soduwka.moze tor trzeba oczyscic i rozejrzec sie za zawodnikami z zewnatrz ktorzy beda chcieli grac i chodzic na treningi Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: TOR 17.10.05, 20:12 mozna siegac po ludzi z zewnatrz ale nie mzoan oprzec zespolu na ludziach z zewnatrz bo bedziecie mieli takie problemiki jak wda hihi albo musza grac ludzie z chelmna albo z bydzi:))niech graja ludzie ktorzy sie staraja ale to nie ja jestem trenerem i nie ustalam skladu.a jaka jest wg atmosferka w laskowicach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:48 no niby wszystko jest oki, jednym glosem sie krzyczy o awansie.ostatnio nawet gra rucinski ktory zeszly sezon chcial uznac za ostatni wiec jakas tam chec walki jest.ale jak konkretnie wsrod zawodnikow to nie wiem ale to obadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:06 dzieje sie tor w koncu wygral i to w calmkiem dobrym stylu. jest 2 nowych graczy z osia grali calkiem calkiem. wekipie wszystko raczej oki.podobno to zasluga trenera ze tor wychodzi z kryzysu. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: TOR 03.11.05, 18:07 a trenerem jest ciagle trochos??mam andzieje ze bedzie juz dobrze teraz bo wkoncu przeciez sparte pokonali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bengal Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:23 tak trochos trenuje ich dalej ale juz nie gra tylko z lawki trenerskiej.no i w dabrowce tez wygrali, moze odzyskali forme, szkoda ze tak pozno. ale tecza tez w zeszlym sezonie nie byla ciagle pierwsza tylko na koniec sie wybila. mam nadzieje ze na wiosne forma sie utrzyma i ze trener zostanie bo on to wszystko podobno trzyma w kupie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: TOR 07.11.05, 13:26 mma nadzieje ze zostanei ale chodza sluchy ze maja go zwiolnic a on w zime potrafi dac w kosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś