10.10.05, 14:38
i jakkie sa opinie na temat slabej gry toru laskowice??Trener, zawodnicy,
dzialacze??Kto jest winien??
Obserwuj wątek
    • etherlords Re: TOR 15.10.05, 11:30
      Winny jest nie tylko trener ale takze zawodnicy i zarząd !!!
      Słaba forma TOR-u swiadczy o zaangazowaniu trenera w treningi(pro)...
      No coz,sam trener meczu nie wygra.... :-)
      • luzak83 Re: TOR 15.10.05, 20:56
        jak tak dalej pojdzie to bedzie spadek a z tego co sie wypowiadal trener oraz
        zarzad przed seznoem to mial byc awans bez zadnego problemu.
        • Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:51
          trener nie wiem ile winy ponosi ale slyszalem ze jest wymagajacy, a na treningi
          przychodzi po 5 osob i co on ma zrobic??opinie o torze tez sa na www.swieciak.pl
          na forum sport ale tylko dla zalogowanych na swieciaku.opinie podobne
          • luzak83 Re: TOR 17.10.05, 11:31
            trochos zawsze byl wymagajacy odkad go pamietam:))ale to nie powinno byc
            wytlumaczeneim ze sie na treningi nie przychodzi bo trzeba tez czasami wymagac
            od siebie:))
            • Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:56
              ale z toru odchodza wszyscy lepsi zawodnicy i seniorzy i mlodzicy.wszyscy
              wyglada nato ze traktuja to olewatorsko.Czuja sie gwiazdami??
              • luzak83 Re: TOR 17.10.05, 14:58
                chyab sodowka i uderzyl do glowki albo poprostu nie ma atmosferki w klubie a to
                jest podstawa w tych klasach;))
              • Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:58
                zawodnicy nie maja zaangazowania w meczu,ciezko znalesc przyczyn kleski.
                • Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:06
                  moze najlepiej jakby grali tylko ci ktorzy chodza na treningi chociaz nie sa
                  najlepszymi pilkarzami.a dobrzy odchodza bo w innych klubach maja lepsze
                  warunki.to nie soduwka.moze tor trzeba oczyscic i rozejrzec sie za zawodnikami z
                  zewnatrz ktorzy beda chcieli grac i chodzic na treningi
                  • luzak83 Re: TOR 17.10.05, 20:12
                    mozna siegac po ludzi z zewnatrz ale nie mzoan oprzec zespolu na ludziach z
                    zewnatrz bo bedziecie mieli takie problemiki jak wda hihi albo musza grac
                    ludzie z chelmna albo z bydzi:))niech graja ludzie ktorzy sie staraja ale to
                    nie ja jestem trenerem i nie ustalam skladu.a jaka jest wg atmosferka w
                    laskowicach???
                    • Gość: bengal81 Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:48
                      no niby wszystko jest oki, jednym glosem sie krzyczy o awansie.ostatnio nawet
                      gra rucinski ktory zeszly sezon chcial uznac za ostatni wiec jakas tam chec
                      walki jest.ale jak konkretnie wsrod zawodnikow to nie wiem ale to obadam:)
                      • luzak83 Re: TOR 18.10.05, 19:55
                        oki jak bedziesz cosik wiedzial to daj znac.
                        • Gość: bengal Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:06
                          dzieje sie tor w koncu wygral i to w calmkiem dobrym stylu. jest 2 nowych graczy
                          z osia grali calkiem calkiem. wekipie wszystko raczej oki.podobno to zasluga
                          trenera ze tor wychodzi z kryzysu.
                          • luzak83 Re: TOR 03.11.05, 18:07
                            a trenerem jest ciagle trochos??mam andzieje ze bedzie juz dobrze teraz bo
                            wkoncu przeciez sparte pokonali:))
                            • Gość: bengal Re: TOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:23
                              tak trochos trenuje ich dalej ale juz nie gra tylko z lawki trenerskiej.no i w
                              dabrowce tez wygrali, moze odzyskali forme, szkoda ze tak pozno. ale tecza tez w
                              zeszlym sezonie nie byla ciagle pierwsza tylko na koniec sie wybila. mam
                              nadzieje ze na wiosne forma sie utrzyma i ze trener zostanie bo on to wszystko
                              podobno trzyma w kupie:))
                              • luzak83 Re: TOR 07.11.05, 13:26
                                mma nadzieje ze zostanei ale chodza sluchy ze maja go zwiolnic a on w zime
                                potrafi dac w kosc:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka