Dodaj do ulubionych

Komentator TVB 3

01.05.06, 20:26
Co sądzicie o komentatorze TVB 3 H. Morawiaku. Wg mnie gość nie nadaje się do
komentowania koszykówki, a co najwyżej C-klasę w piłce. Jest bardzo
stronniczy, z jego gatki wynika że nie cierpi Polpaku. Idolem jest ta jego
zasrana "Asta", facet nie może scierpieć, że drużyna z takiego Świecia
zagrała lepiej w sezonie zasadniczym i awansowała tak daleko. Jego się nie da
słuchać. Czy TVB nie ma lepszych komentatorów? Z tego wynika, że nie.
Brawo Polpak, brawo Świecie mamy wspaniałą ekipę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkaniec Re: Komentator TVB 3 IP: *.petrus.com.pl 01.05.06, 21:32
      Ogladalem mecze Polpaku z Astoria i wydawalo mi sie ze sprzyjal Polpakowi. Co
      znaczy sprzyjal. Ilekroc Swieciacy rzucili kosza jego entuzjazm i podziw dla
      naszej druzyny wzrastal. Byl bardzo zyczliwy. Poza tym podoba mi sie jego glos.
      Uwazam ze jest to komentator na skale ogolnopolska.
      • Gość: PolskiCukier Re: Komentator TVB 3 IP: 80.68.236.* 02.05.06, 15:49
        Morawiak - jeden z niewielu fachowców w TVP 3 Bydgoszcz. Też uważam, że jeśli
        komus sprzyjał to Polpakowi.
    • olej112789 Re: Komentator TVB 3 02.05.06, 01:22
      Wszystko co sie kreci miedzy TVB i Bydzia to jest
      jeden wielki szajs!
    • Gość: xxx Re: Komentator TVB 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 12:07
      Straszny koles - prosty cwaniak
    • Gość: dziennikarz Re: Komentator TVB 3 IP: *.stacje.agora.pl 09.05.06, 12:52
      Huberta dyskwalifikuje przede wszystkim wada wymowy
      po drugie, nie najlepiej tez wyglada w TV (zwlascza zblizenie na twarz)

I przewaznie jego relacje sa na poziomie jakiejs kablowki.
      Ja nie lubie go ogladac
      • Gość: Mieszkaniec Re: Komentator TVB 3 IP: *.petrus.com.pl 10.05.06, 20:52
        Jaka wada wymowy? Nic takiego nie slyszlem. Chetnie zobaczylbym go jako
        komentora w TVP1. Twarz nie ma znaczenia. Jest normalny, jak kazdy komentator -
        ani zbyt przystojny ani brzydki. Liczy sie ton glosu i barwa a te sa u
        Morawiaka moim zdaniem bardzo dobre. No i nigdy nie palnol nijak Szaranowicz
        albo Szpakowski.
        • Gość: komentator?? hehe Re: Komentator TVB 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:42
          "dwa bloki w tym jeden z faulem", "Steven Johnson" no i hit sezonu jak przed
          pierwszą kwartę meczu na Jeroma Beasley'a mówił Mike Dean... Rzeczywiście,
          żadnych wpadek ;) Rozumiem kazdemu się zdarzają, ale bez przesady. Facet ma
          marne pojęcie o koszykówce. Bardzo często powtarza te same zdania w ciągu
          godziny. Niestety bywa stronniczy i szuka taniej sensacji na siłę. Świadczą o
          tym chociazby jego wypowiedzi o kontuzji Ricka Apodaki. W trakcie jego
          nieobecności i krotko po powrocie wysnuwał teorie, że tak naprawdę to Rick był
          zdrowy, a prawdziwym powodem jego wyjazdu była kłótnia z trenerem/prezesem. Tak
          nie zachowuje się dziennikarz. Podawał na forum publicznym(czasami
          ogolnopolskim) nieprawdziwe i co najgorsze nawet nie sprawdzone informacje.
    • Gość: Arena Re: Komentator TVB 3 IP: 80.51.54.* 19.05.06, 15:08
      wg mnie gościu jest poprostu zwałowy maxymalnie ale za to go lubie:)
      powinniście obejżeć inna dyscypline np. siatke ja ogladałem jak grał chemik z
      kimś tamci zaatakowali a on zaczął sie wydzierać AUT AUT AUUUUUT i sie drze a
      na koniec AUT AUUT AUUUT chciało by sie powiedziec!! bo piłka wpadła w pole-
      numer roku dla mnie:) ja tam gościa lubie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka