Gość: olka IP: 80.51.54.* 12.09.06, 19:03 Hej, podajcie adresy dobrych sklepów zoologicznych w świeciu. Planuje kupić fretkę, ale nie w hipermarcie .. zwierzaki zaniedbane i nie przyzwyczajone do obecności człowieka Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <><><> Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.stk-net.pl 12.09.06, 21:28 Zoologiczny na rogu Mestwina i Podgórnej:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dobry sklep zoologiczny IP: 87.204.101.* 12.09.06, 21:44 jeśli chodzi o fretke to weź lepiej jedź do bydzi a na podgórnej jest ,,saba" troche nie miła obsługa i towar bardzo zaniedbany chociażby patrząć na rybki w akwarium to można zauważyć zdechłe które tam pływają ZDECYDOWANIE ODRADZAM TAKI ZAKUP W ŚWIECIU ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:P Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:56 A ten nowy na mariankach?? moze tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:22 tylko nie na rynku,dobrze że ten sklep jeszcze istnieje,wszystko jeszcze raz tak droge .Już niewspomne o pani weterynarz ma nierówno pod sufitem ,dałam mojego pudla do stzyżenia to obciełą go na sznaucera i powiedziała że taka moda. jak ktoś się niezna to niech się nie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lida Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:02 jest nowy na mariankach i oprucz tego na podgórnej. odradzam ten na rynku po prostu strata czasu za wysokie ceny,nędzna obsługa no i mogli by troche posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:11 ja zawsze ide na podgórną jest ok ,oprucz tego jest tam weterynarz. na rynku niema nic specjalnego oprucz wymęczonych zwierząt w zasranych klatkach ogólnie za duży chaos . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isi Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:39 sklep, no powiem do jakiego nie - na pewno nie na rynku lepiej omijać go z daleka po prostu brak słów i mam nadzieje że długo nie pociągnie. faktycznie lepiej iść na podrórną ,miła obsługa i dotego normalna lekarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 07:11 wiecie że ta na rynku kupiła z biedronki wszystkie zabawki dls psów i sprzedaje je u siebie tylko za więcej-co za prostaczka powinni jej zamknąć ten sklep... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:53 to po co ludzie chodzicie do takiego wetery.niedoś że popija w pracy leczyć nie potrafi,to z intieligencją nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś