Dodaj do ulubionych

dobry sklep zoologiczny

IP: 80.51.54.* 12.09.06, 19:03
Hej, podajcie adresy dobrych sklepów zoologicznych w świeciu. Planuje kupić
fretkę, ale nie w hipermarcie .. zwierzaki zaniedbane i nie przyzwyczajone do
obecności człowieka
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: <><><> Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.stk-net.pl 12.09.06, 21:28
      Zoologiczny na rogu Mestwina i Podgórnej:)pozdro
    • Gość: aa Re: dobry sklep zoologiczny IP: 87.204.101.* 12.09.06, 21:44
      jeśli chodzi o fretke to weź lepiej jedź do bydzi a na podgórnej jest ,,saba"
      troche nie miła obsługa i towar bardzo zaniedbany chociażby patrząć na rybki w
      akwarium to można zauważyć zdechłe które tam pływają ZDECYDOWANIE ODRADZAM TAKI
      ZAKUP W ŚWIECIU ! ! ! !
      • Gość: ja:P Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:56
        A ten nowy na mariankach?? moze tam...
    • Gość: megi Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:22
      tylko nie na rynku,dobrze że ten sklep jeszcze istnieje,wszystko jeszcze raz
      tak droge .Już niewspomne o pani weterynarz ma nierówno pod sufitem ,dałam
      mojego pudla do stzyżenia to obciełą go na sznaucera i powiedziała że taka
      moda. jak ktoś się niezna to niech się nie bierze.
    • Gość: lida Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:02
      jest nowy na mariankach i oprucz tego na podgórnej. odradzam ten na rynku po
      prostu strata czasu za wysokie ceny,nędzna obsługa no i mogli by troche
      posprzątać.
    • Gość: as Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:11
      ja zawsze ide na podgórną jest ok ,oprucz tego jest tam weterynarz. na rynku
      niema nic specjalnego oprucz wymęczonych zwierząt w zasranych klatkach ogólnie
      za duży chaos .
    • Gość: isi Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:39
      sklep, no powiem do jakiego nie - na pewno nie na rynku lepiej omijać go z
      daleka po prostu brak słów i mam nadzieje że długo nie pociągnie. faktycznie
      lepiej iść na podrórną ,miła obsługa i dotego normalna lekarka
    • Gość: megi Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 07:11
      wiecie że ta na rynku kupiła z biedronki wszystkie zabawki dls psów i sprzedaje
      je u siebie tylko za więcej-co za prostaczka powinni jej zamknąć ten sklep...
    • Gość: wiola Re: dobry sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:53
      to po co ludzie chodzicie do takiego wetery.niedoś że popija w pracy leczyć nie
      potrafi,to z intieligencją nie tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka