Gość: koli IP: 83.2.8.* 03.11.06, 22:09 co sądziecie o kampani wyborczej w TVK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maly Re: spoty wyborcze IP: 10.10.74.* 04.11.06, 14:45 Widziałem tylko jeden, więc na razie nie będę się wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:42 Wysocki wypadł super. Pogoda strasznie sztywno i nieprofesjonalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: spoty wyborcze IP: 83.2.8.* 06.11.06, 20:31 Super clip Wysockiego. Bardzo profesjonalny i ciekawie przedstawiajacy jego sylwetkę. Dynamiczny, naprawdę inny.Za to spot Pogody nuda, nuda, nuda. Bardzo mdły.Czy spot Wysockiego roobiła nasza TVK????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:37 gościu moglbys zmienic nick bo podszywasz sie pode mnie a ja mam inne zdanie. Dzis ogladalem tvk i widzialem, ze Wysocki ciagle je lub pije. Caly czas zaslaniał Królewicza bo co chwila sięgał do stołu. To była walka ze stresem. A ta gafa ze strażnikiem miejskim, że by go zwolnił nawet jakby byl niewinny hehe - śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marx Re: spoty wyborcze IP: *.stk-net.pl 06.11.06, 20:56 To raczej inni byli wystraszeni.Jakby ktoś chcial wziasc szklanke z wodą to by było widać trzęsącą się rękę.Jasne,że nie moze robic nadal w strazy miejsciej.jezeli bedzie niewinny to i tak ludzie będą inaczej spostrzegać tą sytuacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: spoty wyborcze IP: 172.28.30.* 07.11.06, 11:11 Mowa o spocie wyborczym czy debacie? Debata nudna - nie wytrzymalem do końca. A spot - Wysocki pełen profesjonalizm, reszta się nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOOLy Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:25 wyborca-Ty chyba przacujesz w TVK, co? Odpowiedz Link Zgłoś