Dodaj do ulubionych

spoty wyborcze

IP: 83.2.8.* 03.11.06, 22:09
co sądziecie o kampani wyborczej w TVK.
Obserwuj wątek
    • Gość: maly Re: spoty wyborcze IP: 10.10.74.* 04.11.06, 14:45
      Widziałem tylko jeden, więc na razie nie będę się wypowiadał.
    • Gość: agata Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:42
      Wysocki wypadł super. Pogoda strasznie sztywno i nieprofesjonalnie....
    • Gość: wyborca Re: spoty wyborcze IP: 83.2.8.* 06.11.06, 20:31
      Super clip Wysockiego. Bardzo profesjonalny i ciekawie przedstawiajacy jego
      sylwetkę. Dynamiczny, naprawdę inny.Za to spot Pogody nuda, nuda, nuda. Bardzo
      mdły.Czy spot Wysockiego roobiła nasza TVK?????????????????????
      • Gość: wyborca Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:37
        gościu moglbys zmienic nick bo podszywasz sie pode mnie a ja mam inne zdanie.
        Dzis ogladalem tvk i widzialem, ze Wysocki ciagle je lub pije. Caly czas
        zaslaniał Królewicza bo co chwila sięgał do stołu. To była walka ze stresem. A
        ta gafa ze strażnikiem miejskim, że by go zwolnił nawet jakby byl niewinny hehe
        - śmieszne.
        • Gość: Marx Re: spoty wyborcze IP: *.stk-net.pl 06.11.06, 20:56
          To raczej inni byli wystraszeni.Jakby ktoś chcial wziasc szklanke z wodą to by było widać trzęsącą się rękę.Jasne,że nie moze robic nadal w strazy miejsciej.jezeli bedzie niewinny to i tak ludzie będą inaczej spostrzegać tą sytuacje...
          • Gość: maks Re: spoty wyborcze IP: 172.28.30.* 07.11.06, 11:11
            Mowa o spocie wyborczym czy debacie? Debata nudna - nie wytrzymalem do końca. A
            spot - Wysocki pełen profesjonalizm, reszta się nie umywa.
      • Gość: WOOLy Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:24
      • Gość: WOOLy Re: spoty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:25
        wyborca-Ty chyba przacujesz w TVK, co?
    • Gość: wybi Re: spoty wyborcze IP: *.stk-net.pl 12.11.06, 12:40
      śmiech na sali!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka