Dodaj do ulubionych

IZOTEK 20MG

IP: *.stk-net.pl 21.10.07, 21:22
KUPUJĘ IZOTEK ZA 165ZŁ.(W APTECE NA WYSZYŃSKIEGO).MOZE WIECIE GDZIE
JEST TANIJ?
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:08
      w Bydgoszczy w aptece na ul Dworcowej (zaraz za colorem) jak
      bedziesz przy okazji to polecam. Ja kupowalam taniej.cos ok 130 zl
      plus pomadka izotek gratis.
      • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 22.10.07, 21:27
        DZIĘKI.A JAK DAWNO TEMU KUPOWAŁAŚ?MAJĄ W APTECE CZY SPROWADZAJĄ NA
        ZAMÓWIENIE?JESZCZE RAZ DZIĘKI.(^_^)
        • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:20
          to bylo pare miesiecy temu. Nie az tak dawno. Maja nie trzeba czekac
          na zamowienie. A bierzesz juz?? jak efekty cos widac?? U mnie pozno
          byly widoczne.. pozdrawiam
          • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 23.10.07, 19:21
            Biorę trzecie opakowanie(zero krost i brak świecącej skóry -przy
            pierwszym już była widoczna poprawa).
            W pierwszym miesiącu miałam też Bivacyn w sprayu(super-szybka
            poprawa )i jeszcze jakieś tabletki(chyba Unidox).Narazie jest
            super,jedynie zauważyłam że mam coraz węcej włosków na twarzy(też to
            miałaś?).U kogo się leczyłaś i jak długo?Miałaś nawrót po
            odstawieniu?Dzięki.(^_^)
            • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:50
              Ja bralam izotek jakies 7 miesiecy. fajnie ze u Ciebie juz tak
              szybko widac poprawe:) bralam razem z Diane 35 poniewaz niby wazne
              jest to aby oblizyc poziom hormownow. Kiedys rowniez bralam Unidox
              ale on zupelnie mi nie pomogl. Po 3 latach walki z tradzikiem moja
              Pani dermatolog przepisala IZOTEK. Nie ukrywam ze stan mojej cery
              byl tak koszmarny ze nawet nie mialam sie nad czym zastanawiac.
              Leczylam sie w Bydgoszczy w przychodni dermatologicznj na ul.
              Kurpinskiego u kierowniczki tamtej przychodni:) super babka.
              Niestety izotek pomogl mi na jakis 1 rok. Mam nawrot;/ fakt ze nie
              jest ten tradzik juz tak silny jaks kiedys ale jest;/ Co do
              preparatow, tabletek, masci, zeli to uzywalam juz prawie
              wszytskiego:) Teraz wybieram sie niedlugo na kolejna wizyte
              zobaczymy co tym razem mi zapisza:) pozdrawiam
              • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 20:42
                Ja najpierw leczyłam się u Mardusińskiej(Swiecie).Bardzo miła ,ale
                brak efeków.Później w Bydgoszczy w tej samej poradni co Ty,tylko że
                u doktor Kałużnej.Super babka,bardzo miła tylko brak efektów.Ręce
                opadły mi po jednej z wizyt na kórej poradziła stosowanie balsamu
                Dove(byłam wściekła).Niby dobra ma być Radkie
                znajoma zię u niej leczy).Teraz leczę się u doktor Borzyszki
                (Swiecie,ale prywatnie).Mam nadzieję że będzie dobrze.Myślałaś o
                Roakucanie(chyba tak się pisze)?.Derma mówiła że jest skuteczniejszy
                (ja mam Izo bo ponoć to wystarczy(pożyjemy zobaczymy).
                A co z włoskami na twarzy?
                polecam forumdermatologiczne!!!!!!!
                POWODZENIA.
                • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:58
                  No ja akurat u doktor Zegraskiej. Ale do Kałużnej tez chodzilam na
                  kolsuntacje. Bardzo lubie i chwale sobie oby dwie. Ale z tym
                  dove????? to nie rozumiem. Roacuutan ma identyczny sklad jak izotek,
                  z tym ze izotek to z tego co wiem chyba polski odpowiednik
                  roaccutane, a roa jest Szwecki stad roznica w cenie. Tylko martwi
                  mnie to ze jednak wrocil ten caly tradzik;/ i pozostawil po sobie
                  blizny. Ja mialam juz 45 terapii od antybiotykow zaczynajac, po
                  hormony no i izotek. teraz znowu jestesm na hormonach, zobaczymy co
                  bedzie dalej... Jesli bylabys tak uprzejmna powiedziec o co chodzi z
                  tym dove. Kalużna ostatnio zapisala mi regulon a o dove to jeszcze
                  nie slyszalam:) buzka
                  • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:01
                    a co do wloskow to masz racje ja tez do zauwazylam, ale proponuje Ci
                    wosk u mnie swietnie rozwiazal ten problem. :)
                  • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:16
                    Kałużna stwierdziła że brązujący balsam Dove wysuszy skóre.Brak mi
                    słów na tę rade.Ręce opadają.
                    Byłaś kiedyś u Bożyszki?
                    Co do Roacutanu zgadzam się z Tobą.Jednak moja dermatolog mówila ze
                    jest silniejszy i skuteczniejszy.Mi przepisała Izotek bo największy
                    problem miałam z tłustą skórą i trądzikiem pod brodą(ale nie był
                    bardzo mocny),a na policzkach grudki.pa.
                    • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:20
                      A po wosku nie zostały blizny?W ulotce jest napisane żeby unikać
                      takich zabiegów.Chodziłaś do kosmetyczki?
                      • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:30
                        hehehe dove... a poza tym nie chciala nic zapisac?? Jak bedziesz
                        miala okazje to idz moze do Zegraskiej ona oprocz tego ze jest
                        dermatologiem jest alergologiem i kosmetologiem. ( u mnie bylo nawet
                        podejrzenie ze to cos alergicznego). Co do wosku to racja w trakcie
                        brania kuracji nie mozna, jedyne co pozostaje to (jesli wloski sa
                        ciemne) rozjasnic lekko woda utleniona. Ten izo to rowna sie roa tak
                        mowi wieksza lekarzy, wiec nie wiem czy roa jest silniejszy. W
                        kazdym razie cena roa odstrasza bo jest 2 razy drozszy. Podpisywalas
                        sie tez n kartce ze jestes swiadoma wszytkich skutkow ubocznych??
                        Heh ja jak to zobaczylam to dostalam stracha:)
                        • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:36
                          Tak,też podpisywałam.Ale największy strach przed oczami miałam jak
                          pani w aptece zaczeła wyliczać skutki uboczne.Ciekawa jestem
                          dlaczego taka różnica w cenach.Prawdopodobnie w Bydgoszczy na
                          Skłodowskiej w Albie jest po 115zł.
                          • Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:46
                            ooo to bardzo korzystna cena. Moja mama jak zobaczyla ulotke to sie
                            dopiero wystraszyla, ale widzac moja buzke wiedziala jak bardzo mi
                            zalezy na jej wyleczeniu. A miala koszmar cala buzia w krostach,
                            zaskornikach, guzach zapalnych, po prostu nie chcialo sie nic, nawet
                            wychodzic z domu. Co mnie tylko zdziwilo ze przed braniem nie
                            dostalam skierowania na zadne badanie krwii co w tej terapii powinno
                            byc na porzadku dziennym. No coz ale jakos jak narazie dobrze sie
                            mam a od zaprzestania kuracji troszke minelo:)
                            • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:59
                              JA,O BADANICH TEŻ MOGŁAM POMAŻYĆ.
                              • Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 22:07
                                SORKI ZA BYCZKI:(
                                CHYBA PORA IŚĆ SPAĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka