Gość: MAGDZIA IP: *.stk-net.pl 21.10.07, 21:22 KUPUJĘ IZOTEK ZA 165ZŁ.(W APTECE NA WYSZYŃSKIEGO).MOZE WIECIE GDZIE JEST TANIJ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:08 w Bydgoszczy w aptece na ul Dworcowej (zaraz za colorem) jak bedziesz przy okazji to polecam. Ja kupowalam taniej.cos ok 130 zl plus pomadka izotek gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 22.10.07, 21:27 DZIĘKI.A JAK DAWNO TEMU KUPOWAŁAŚ?MAJĄ W APTECE CZY SPROWADZAJĄ NA ZAMÓWIENIE?JESZCZE RAZ DZIĘKI.(^_^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:20 to bylo pare miesiecy temu. Nie az tak dawno. Maja nie trzeba czekac na zamowienie. A bierzesz juz?? jak efekty cos widac?? U mnie pozno byly widoczne.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 23.10.07, 19:21 Biorę trzecie opakowanie(zero krost i brak świecącej skóry -przy pierwszym już była widoczna poprawa). W pierwszym miesiącu miałam też Bivacyn w sprayu(super-szybka poprawa )i jeszcze jakieś tabletki(chyba Unidox).Narazie jest super,jedynie zauważyłam że mam coraz węcej włosków na twarzy(też to miałaś?).U kogo się leczyłaś i jak długo?Miałaś nawrót po odstawieniu?Dzięki.(^_^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:50 Ja bralam izotek jakies 7 miesiecy. fajnie ze u Ciebie juz tak szybko widac poprawe:) bralam razem z Diane 35 poniewaz niby wazne jest to aby oblizyc poziom hormownow. Kiedys rowniez bralam Unidox ale on zupelnie mi nie pomogl. Po 3 latach walki z tradzikiem moja Pani dermatolog przepisala IZOTEK. Nie ukrywam ze stan mojej cery byl tak koszmarny ze nawet nie mialam sie nad czym zastanawiac. Leczylam sie w Bydgoszczy w przychodni dermatologicznj na ul. Kurpinskiego u kierowniczki tamtej przychodni:) super babka. Niestety izotek pomogl mi na jakis 1 rok. Mam nawrot;/ fakt ze nie jest ten tradzik juz tak silny jaks kiedys ale jest;/ Co do preparatow, tabletek, masci, zeli to uzywalam juz prawie wszytskiego:) Teraz wybieram sie niedlugo na kolejna wizyte zobaczymy co tym razem mi zapisza:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 20:42 Ja najpierw leczyłam się u Mardusińskiej(Swiecie).Bardzo miła ,ale brak efeków.Później w Bydgoszczy w tej samej poradni co Ty,tylko że u doktor Kałużnej.Super babka,bardzo miła tylko brak efektów.Ręce opadły mi po jednej z wizyt na kórej poradziła stosowanie balsamu Dove(byłam wściekła).Niby dobra ma być Radkie znajoma zię u niej leczy).Teraz leczę się u doktor Borzyszki (Swiecie,ale prywatnie).Mam nadzieję że będzie dobrze.Myślałaś o Roakucanie(chyba tak się pisze)?.Derma mówiła że jest skuteczniejszy (ja mam Izo bo ponoć to wystarczy(pożyjemy zobaczymy). A co z włoskami na twarzy? polecam forumdermatologiczne!!!!!!! POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 20:58 No ja akurat u doktor Zegraskiej. Ale do Kałużnej tez chodzilam na kolsuntacje. Bardzo lubie i chwale sobie oby dwie. Ale z tym dove????? to nie rozumiem. Roacuutan ma identyczny sklad jak izotek, z tym ze izotek to z tego co wiem chyba polski odpowiednik roaccutane, a roa jest Szwecki stad roznica w cenie. Tylko martwi mnie to ze jednak wrocil ten caly tradzik;/ i pozostawil po sobie blizny. Ja mialam juz 45 terapii od antybiotykow zaczynajac, po hormony no i izotek. teraz znowu jestesm na hormonach, zobaczymy co bedzie dalej... Jesli bylabys tak uprzejmna powiedziec o co chodzi z tym dove. Kalużna ostatnio zapisala mi regulon a o dove to jeszcze nie slyszalam:) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:01 a co do wloskow to masz racje ja tez do zauwazylam, ale proponuje Ci wosk u mnie swietnie rozwiazal ten problem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:16 Kałużna stwierdziła że brązujący balsam Dove wysuszy skóre.Brak mi słów na tę rade.Ręce opadają. Byłaś kiedyś u Bożyszki? Co do Roacutanu zgadzam się z Tobą.Jednak moja dermatolog mówila ze jest silniejszy i skuteczniejszy.Mi przepisała Izotek bo największy problem miałam z tłustą skórą i trądzikiem pod brodą(ale nie był bardzo mocny),a na policzkach grudki.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:20 A po wosku nie zostały blizny?W ulotce jest napisane żeby unikać takich zabiegów.Chodziłaś do kosmetyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:30 hehehe dove... a poza tym nie chciala nic zapisac?? Jak bedziesz miala okazje to idz moze do Zegraskiej ona oprocz tego ze jest dermatologiem jest alergologiem i kosmetologiem. ( u mnie bylo nawet podejrzenie ze to cos alergicznego). Co do wosku to racja w trakcie brania kuracji nie mozna, jedyne co pozostaje to (jesli wloski sa ciemne) rozjasnic lekko woda utleniona. Ten izo to rowna sie roa tak mowi wieksza lekarzy, wiec nie wiem czy roa jest silniejszy. W kazdym razie cena roa odstrasza bo jest 2 razy drozszy. Podpisywalas sie tez n kartce ze jestes swiadoma wszytkich skutkow ubocznych?? Heh ja jak to zobaczylam to dostalam stracha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:36 Tak,też podpisywałam.Ale największy strach przed oczami miałam jak pani w aptece zaczeła wyliczać skutki uboczne.Ciekawa jestem dlaczego taka różnica w cenach.Prawdopodobnie w Bydgoszczy na Skłodowskiej w Albie jest po 115zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: IZOTEK 20MG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:46 ooo to bardzo korzystna cena. Moja mama jak zobaczyla ulotke to sie dopiero wystraszyla, ale widzac moja buzke wiedziala jak bardzo mi zalezy na jej wyleczeniu. A miala koszmar cala buzia w krostach, zaskornikach, guzach zapalnych, po prostu nie chcialo sie nic, nawet wychodzic z domu. Co mnie tylko zdziwilo ze przed braniem nie dostalam skierowania na zadne badanie krwii co w tej terapii powinno byc na porzadku dziennym. No coz ale jakos jak narazie dobrze sie mam a od zaprzestania kuracji troszke minelo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:59 JA,O BADANICH TEŻ MOGŁAM POMAŻYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: IZOTEK 20MG IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 22:07 SORKI ZA BYCZKI:( CHYBA PORA IŚĆ SPAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś