Gość: klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 12:36 kilka dni temu w salonie orange zostalem potraktowany jak smiec dosc ze pani kierownik niemila to pan który tam pracuje jest wszystko wiedzacy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmmmmmm Re: obsluga w orange IP: *.stk-net.pl 24.10.07, 21:30 chodzi o salon na 10 Lutego?Ja polecam tp przy rynku.Zawsze tylko tam załatwiam wszystkie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: obsluga w orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 07:32 zgadzam się w 100 %, obsługa w orange jest tragiczna, zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy, a nie mają pojęcia o taryfach i aparatach, jakie sprzedają. załamka! klientów traktują jak intruzów, a ta cała kierowniczka salonu- poniżej krytyki, szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartas Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 11:15 Na Dużym Rynku w Salonie TP również nie jest za pięknie.Walczyłem z nimi ponad 3 tyg żeby włączyli mi internet.Omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojo Re: obsluga w orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 12:41 oj, tez się nawalczyłam, żeby mi tylkoi linię założyli telefoniczną, z której nie miałam zamiaru korzystać, a byla potrzebna do netu... przez miesiąc mogłam dzwonić i do mnie można było dzwonić chociażcodziennie niemal informowali nas, że już następnego dnia załatwią... ale to raczej cała tp niż tylko ten jeden salon, bo za łącza odpowiada jakaś tam centrala, a nie ci, co tu siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: obsluga w orange IP: 217.98.12.* 25.10.07, 14:26 dokładnie, punkt nie ma możliwości technicznych a jedynie pośredniczy w przekazaniu zlecenia i nie winić powinniście ludzi w takich punktach i innych operatorów, co innego wyłączyć, załączyć jakąś usługę ale nigdy tak jak podajecie wyżej dołączenie internetu w tpsa ( tu trzeba rozpoznania technicznego na centralach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 20:33 wiec zapraszam do Salonu TP/Orange przy Duzym Rynku - mam nadzieje, ze zapewnimy mila obsluge :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDZIA Re: obsluga w orange IP: *.stk-net.pl 25.10.07, 20:49 Ja jestem zadowolona z obsługi,zwłaszcza pan w cimnych wlosach jest bardzo miły.Co się stalo z taką grubszą panią?(ona też była bardzo miła). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 20:53 nie pracuje - zwolnila sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient 1 Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:24 A mnie Tp na rynku wydymali! Byłem u nich niedawno, może i są mili ale raczej nie znaja się na swojej robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:37 Na rynku w TP zostałem perfidnie oszukany! Chciałem przejść z abonamentu na karte, podpisałem aneks, wszystko ładnie pięknie ale rachunki przychodziły nadal, jak z tym do nich poszedłem to okazało nie wiedzieli co jest grane, ostatecznie okazało się, że poza podsunięciem mi papieru do podpisania nie zrobili w mojej sprawie kompletnie nic! Salonu TP/Orange przy Duzym Rynku unikać za wszelką cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość klient Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 10:11 Co do obsługi w salonie na 10 lutego, to jest naprawd super. W tp nie można nic załatwić, bo jak tAm idę, to odsyłają mnie zawsze z każdą drobnostką na 10 lutego. Po prostu nie są kompetntni, a salonie n 10 lutego zawse wszystko załatwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 01:11 zmien operatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MilkiŁej Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 09:39 hehe, jakieś szczegóły prosimy... tak czy inaczej ja staram się do salonów nie chodzić, umowe w Orange przedłużyłem ostatnio przez Internet, mam nadzieję, że docelowo salony będą tyklo po to, żeby komórki na żywo pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 17:27 może tak być, jeśli mona coś załatwić za pośrednictwem Internetu, to na pewno warto probować. To korzystniejsze dla operatora, bo nie musi utrzymywać takiej sieci sprzedaży, a i dla klienta, bojest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l:) Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 11:41 nie koniecznie lepiej zamawiać przez internet. W ten sposób kupujesz kota w worku, a w salonie widzisz co kupujesz, możesz włączyć i sprawdzić czy działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: obsluga w orange IP: 213.25.95.* 24.12.07, 23:30 tak czy inaczej Orange to i tak najlepszy chyba operator...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: obsluga w orange IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.07, 22:22 na 10 lutego pani kierowniczka oszukała mnie na kilka tysięcy złotych,po walce z operatorem okazało się,że to właśnie ta pani jest oszustką.Miałam umowę na 2 telefony a po czasie okazało się że tych umów jest 4.Pokazała mi te aneksy,które jak twierdziła były podpisane przeze mnie.Totalna bzdura.Najgorsze jest to,że właściciele wiedzieli o całej sprawie i nie wyciągnęli żadnych konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 11:49 ej ty oszukana to chyba nie jest do końca tak, nie chce mi się w to wierzyć. Co dostajesz rachunki za 4 telefony? i nic z tym nie roisz? pisz skarge!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klintka Re: obsluga w orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 14:12 a ja uważam, że bardziej uczciwej osoby nie ma, zawsze mogę liczyć na jej pomoc, a pomaga mi już kilka lat,bo jestem stałą klientką Orange od dawna. Jest też miła, sympatyczna i zna się na swojej pracy. Bardzo Pani dziękuję. Klientka Odpowiedz Link Zgłoś