Gość: zenek Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 19:56 Czy Wam też ciągle pada net? Bo mnie już krew zalewa z tego powodu. Coraz gorzej to chodzi... żeby kilka razy dziennie zrywało połączenie? Jak tak dalej będzie to zastanowię się czy nie zostać dzieckiem neo... przynajmniej będę mniej płacił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 20:00 U mnie tez ciagle zrywa.Moze klienci powinni zaczac masowo rezygnowac z uslug TVK to moze zmienia podejscie do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 28.10.07, 20:40 No nie mówię aby sie raz na kiedys cos rozłączyło ale teraz jest coraz gorzej.Net rozłącza się dzień w dzień...Odpowie nam ktoś z TVK!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 10:04 Straszny jest ten net z tvk pracować nie idzie, zastanawiam się nad zmianą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 15:54 na prawdę nie da się świadczyć tej usługi taniej?? 73 zł za 1 mbps to drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Internet w TVK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 18:06 Mam neostrade juz 2 lata i niegdy nie mnialem zadnej przerwy zawsze dziala jak powinno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 19:12 I znowu przed chwilą padł net :/ porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 19:30 Śmiało można stwierdzić,że pada w jakichś tam godzinach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 20:48 nawołuje do bojkotu cen internetu w tym małym zadupiu Świeciem zwanym!! max to powinno byc 50 zł za 1 Megabit, nawet mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLOLOLOLO Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.10.07, 20:54 Kurde co ten net tak wolno chodzi?:/Macie tez tak teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
belas86 Re: Internet w TVK 29.10.07, 22:51 Hm... mi działa bez wiekszych problemów... ale to moze zalezy od lokalizacji :P chociaz duzo ludzi sie skarzy... cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 16:19 już nie chciałam narzekać. ale faktycznie działa masakrycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 18:27 ja mam łacze 512 kb/s ale tylko teoretycznie bo sprawdzaja predkość szybkiinternet.onet.pl/ to sie okazało ze ma od 60 do 80 w porywach zdarzało sie 100 ale to bardzo rzadko :-/ takze pytam sie za co ja płace! ? ! ? ! ? ! ? ! moze ktoś sie wypowie z zarządu TVK :>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 19:19 sprawdź szybkość łącza na tej stronie test.vline.pl/test.php lub www.speedtest.pl/ ja mam 1024kb/s pod pierwszym mam Download: 820 kbps, Upload: 179 kbps, a drugim Download: 823 kbps, Upload: 136 kbps, Ps. mogli by zjechać z cenami w tvk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 19:59 Download: 513 kbps Upload: 186 kbps a mam 1mbps.. żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 30.10.07, 23:12 naszym priorytetem powinien być bojkot cen internetu w kablówce, panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 31.10.07, 08:49 Nawet kablówka nie ma strony i forum:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIGGER4 Re: Internet w TVK IP: 212.160.87.* 31.10.07, 09:04 strona naszej świeckiej kablówki www.stk.pl/ - to za co nam każą płacić to śmiechu warta farsa ( śmiech na sali ). Wie ktoś ile kosztuje gdzie indziej net ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 31.10.07, 09:13 Chyba kablówka ciągnie net od Netii.Popatrz na cennik:).Osatnia nowość na stronie STK z 03.07.2007.no śmiech na sali.A forum na stronie nie ma chyba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 31.10.07, 09:24 Ta ich strona to jedna wielka lipa, nic tam nie ma, a ten komunikat że nie będzie netu przez 2godz to śmiechu warte, by musieli robić takie reklamy prawie codziennie :D Faktycznie drogo u nich już mnie to trochę męczy tak do 50zł mogli by zjechać!!! albo się rozwiną i stracą klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 31.10.07, 09:33 Jak narazie rozwijają się Kanałowo.Trzy nieciekawe programy i powyższony abonament.Reklamują się tym,że częściej będzie nadawany program lokalny:/.Wrzucili by jakiś program muzyczny,sportowy i filmowy z prawdziwego zdarzenia.Internet powienien spaść z ceną już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 03.11.07, 17:29 Znowu cosik pada co jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 06.11.07, 18:40 Niestety, ale to jest coś okropnego trzeba wybierać miedzy dwiema rzeczami czy posłuchać sobie radia gdzieś w Internecie czy lepiej poczytać sobie jakieś fajne rzeczy na forum, bo jak się chce zrobić dwie rzeczy na raz to straszny zamuł się robi i albo forum zacznie zamulać albo będzie, co chwile władcza się bufer w radiu. ZRÓBCIE COŚ Z TYM! ! ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikasso Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 11.11.07, 11:28 Czy komus dziś padał znowu necik nad ranem z 2-3 razy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 11.11.07, 18:19 Mi padł coś koło 10... Fajnie, że się wtedy 'nie' śpieszyłem... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 12.11.07, 11:35 Dziś znów padł ile można, trzeba pomyśleć nad czymś nowym... Powinien się ktoś z TVK wypowiedzieć co się dzieje, dlaczego prędkość nie jest stabilna i co jakiś czas rozłącza!!! Ta ich strona tez jest do kitu informacje na temat cen, ale na temat problemów zero!!! Pewnie instalacja już stara i szykują się do przejęcia przez inną firmę więc mają to gdzieś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronaś Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 12.11.07, 12:27 Najlepsze rozwiazanie to chyba wysłanie im maila z linkiem do tego tematu i moze wtedy ktos sie wypisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 14.11.07, 12:09 Ta nowa firma przejela juz kablówkę?bo naprawdę net działa fatalnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fal Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 22.11.07, 11:31 Stk ma net z Netii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.11.07, 10:47 chyba tak, ale wczoraj wieczorem znów nie działał :/ chyba zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.11.07, 12:13 Kurde kiedy oni jakies forum zrobią.Teraz po połączeniu z Vectrą powinni zrobic jakas dobra stronke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.11.07, 13:04 Teraz forum nie zrobią bo by ich ludzie zajechali! Ja jestem tylko ciekaw czy podniosą ceny w związku z przejęciem przez firmę Vectra!! Może ktoś coś wie na ten temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stkowiec Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.11.07, 13:50 Jesli chodzi o internet to powinni zmniejszyć abonament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 29.11.07, 18:50 Przejrzyj oferte vectry na stronie: www.vectra.pl, mozna powiedziec ze beda to orientacyjne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stkowiec Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 02.12.07, 15:40 Po godz 14 znowu padł net na ok.1godzinkę.Znowu się zaczyna masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 02.12.07, 15:59 u mnie tez, to sie czesto powtarza. ssadzilam, ze psuje mi sie modem a to oni cos ciagle knoca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 02.12.07, 17:40 Pada i padać będzie bo to papudraki i tyle, niech jeszcze cena podskoczy po przejęciu przez vectre to się wypisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 02.12.07, 18:01 Cena powinna własnie spaść za to,że net tak często pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neochild :P Re: Internet w TVK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 02:14 A ja właśnie przeniosłem się do tepsy po rezygnacji z usług kablówki... Download: 1082 kbps Upload: 255 kbps I internet śmiga mi po całym domu bez kabla na 3 kompach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 12.12.07, 12:57 Wczoraj padaczka netu 3 razy.Dzisiaj dopiero raz ale net działa tak powolnie jakby żółw spacerował z torbą na plecach...Ciekawe kiedy internet stanieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 12.12.07, 13:28 moze wreszcie ktos z szanownej tvk raczy nam na wszysttkie pytania odpowiedziec?' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 13.12.07, 16:42 hehe strona stk już nie działa....internet z ledwością dziś 2 razy padł!! Jestem ciekaw czy zmienią ceny na te które są podane przez vectre www.vectra.pl/vectra.php?i=2&k=0&j=0 ktoś coś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 13.12.07, 17:05 No powinno tak byc bo to juz nie TVk tylko jednak VECTRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Internet w TVK IP: *.stk-net.pl 16.12.07, 21:08 Od 19 do 21 totalne padanie internetu!!! Odpowiedz Link Zgłoś