Gość: gosia cch IP: 89.231.148.* 29.02.08, 22:01 <- czy znajde w świeciu ? ? ? prosze o namiary - i cene przeklucia pepka jesli sie ktos orientuje ;pp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 12:22 Pewności nie mam, ale w Świeciu raczej nie znajdziesz profesjonalnego studia, a do kosmetyczki lepiej się w takiej sprawie nie udawać... Proponuję pojechać do Bydgoszczy, np. do Yakuzy, tam bez problemu i fachowo przekłujesz co chcesz. Jeśli będziesz chciała konkretne namiary, to pisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 01.03.08, 13:53 dziekuje za odp. :) musze sie wybrac. a slyszałam,że cos jest na klasztornej . byl tam juz ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: piercing IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.08, 21:43 Klasztorną sobie odpuść, lepiej wybierz się na Al. JP do P.Agaty - DIVINE - na pewno uzyskasz profesjonalną pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:05 www.wildcat.pl/index2.htm Polecam tę stronę, w dziale ABC kolczykowania znajdziesz zdjęcia i opisy przypadków przekłuwania się u kosmetyczki albo w nieodpowiednich warunkach. Warto wiedzieć, zanim się na coś zdecydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 02.03.08, 12:30 dziekuje ze stronke - juz wczesniej slyszalam o takich rzeczach, ale juz zdecydowałam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 15:55 Tego linka wrzuciłam nie po to, żeby Cię zniechęcić, broń Boże. Tylko, żeby ewentualnie odwieść Cię od pomysłu przekłuwania się u kosmetyczki. Przyjemności życzę, bo piercing to naprawdę fajna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:07 odnosnie klasztornej ale u ewy w studiu to osobiscie tam robilam i jestem baaardzo zadowolona.dalam 80zl ze znieczuleniem mascia.warunki super po 3 tyg zagojony pepek zadnych komplikacji i problemow.A Agata narazie nie zajmuje sie piercingami wiem to na 100% bo robie u niej pazurki.pozdrawim pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 04.03.08, 15:48 do 'chyba nie' :) dziekuje za sprostowanie ;)) juz kolczyk siedzi ;p domowy zabieg - choc ryzywkowny to bez zadnych problemow . jestem napprawde baaaardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:45 Nie wiem czy gratulować Ci odwagi czy wytykać lekkomyślność:/ W sumie to Twój pępek i nie moja sprawa;) Ale skoro zdecydowałaś się na przekłuwanie w taki sposób, to teraz życzę Ci, żeby ładnie się goiło. No i rzecz jasna radochy z kolczyka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 21.03.08, 22:13 spoko :) nie bylo zadnych 'powiklan' ;p trzyma sie i w ogole. nie ma problemu - choc zdawalam sobie sprawe z ryzyka. ale dziekuje za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:26 Jeśli pytasz o to, czy w Świeciu gdzieś można, to nie wiem... Ale w Bydgoszczy jak najbardziej, ja robiłam w Yakuzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vikusysia Re: piercing 03.05.08, 23:17 oo i jak? ogolem wrazenie ;p jesli moglabym poprosic o kontakt z yakuza , cene .... robilas w jezyku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 15:40 Bardzo fajna sprawa:) Samo przekłucie właściwie bezbolesne (czułam tylko lekkie "uszczypnięcie"), później 2-3 dni cierpienia, ale do zniesienia, ciężko jest z jedzeniem;) Potem nie boli, tylko opuchnięty jest trochę język. Po niecałych dwóch tygodniach zmieniłam kolczyk na krótszy i było już wszystko super:) Mam go teraz ponad rok i tak się przyzwyczaiłam, że głupio się czuję, jak go wyjmuję. Kontakt do Yakuzy: Janusz Szkaradek, ul. Dworcowa 28 85-010 Bydgoszcz, tel. 322 98 16 (11.00 - 18.00), kom. 602 134 536. O ile dobrze pamiętam, zapłaciłam 80 PLN, w tym kolczyk, bo nie miałam swojego, ale można przyjść z własnym i wtedy chyba 50. Odpowiedz Link Zgłoś
vikusysia Re: piercing 07.05.08, 16:12 do 'mozna': a co ze zgoda rodzicow? i'm16 a w swieciu nie robia jezyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 17:50 Słuchaj... Ja jestem pełnoletnia i nikt mnie o nic nie pytał... Szczerze mówiąc myślę, że nie byłoby problemu, najlepiej zadzwoń i zapytaj, facet jest bardzo sympatyczny:) Nie wiem czy w Świeciu gdzieś można przekłuć język. Odpowiedz Link Zgłoś