IP: 89.231.148.* 29.02.08, 22:01
<- czy znajde w świeciu ? ? ?
prosze o namiary - i cene przeklucia pepka jesli sie ktos orientuje ;pp
Obserwuj wątek
    • Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 12:22
      Pewności nie mam, ale w Świeciu raczej nie znajdziesz profesjonalnego studia, a
      do kosmetyczki lepiej się w takiej sprawie nie udawać... Proponuję pojechać do
      Bydgoszczy, np. do Yakuzy, tam bez problemu i fachowo przekłujesz co chcesz.
      Jeśli będziesz chciała konkretne namiary, to pisz:)
      • Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 01.03.08, 13:53
        dziekuje za odp. :) musze sie wybrac.
        a slyszałam,że cos jest na klasztornej . byl tam juz ktoś?
        • Gość: gosia Re: piercing IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.08, 21:43
          Klasztorną sobie odpuść, lepiej wybierz się na Al. JP do P.Agaty -
          DIVINE - na pewno uzyskasz profesjonalną pomoc.
        • Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 11:05
          www.wildcat.pl/index2.htm
          Polecam tę stronę, w dziale ABC kolczykowania znajdziesz zdjęcia i opisy
          przypadków przekłuwania się u kosmetyczki albo w nieodpowiednich warunkach.
          Warto wiedzieć, zanim się na coś zdecydujesz.
          • Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 02.03.08, 12:30
            dziekuje ze stronke - juz wczesniej slyszalam o takich rzeczach, ale juz
            zdecydowałam. :)
            • Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 15:55
              Tego linka wrzuciłam nie po to, żeby Cię zniechęcić, broń Boże. Tylko, żeby
              ewentualnie odwieść Cię od pomysłu przekłuwania się u kosmetyczki. Przyjemności
              życzę, bo piercing to naprawdę fajna sprawa:)
    • Gość: ja Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:07
      odnosnie klasztornej ale u ewy w studiu to osobiscie tam robilam i
      jestem baaardzo zadowolona.dalam 80zl ze znieczuleniem
      mascia.warunki super po 3 tyg zagojony pepek zadnych komplikacji i
      problemow.A Agata narazie nie zajmuje sie piercingami wiem to na
      100% bo robie u niej pazurki.pozdrawim pa
      • Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 04.03.08, 15:48

do 'chyba nie' :) dziekuje za sprostowanie ;)) juz kolczyk siedzi ;p domowy
        zabieg - choc ryzywkowny to bez zadnych problemow . jestem napprawde baaaardzo
        zadowolona :)
        • mmk9 Re: piercing 04.03.08, 16:10
          orgazm od tego się robi ?
        • Gość: chyba nie Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:45
          Nie wiem czy gratulować Ci odwagi czy wytykać lekkomyślność:/ W sumie to Twój
          pępek i nie moja sprawa;) Ale skoro zdecydowałaś się na przekłuwanie w taki
          sposób, to teraz życzę Ci, żeby ładnie się goiło. No i rzecz jasna radochy z
          kolczyka;)
          • Gość: gosia Re: piercing IP: 89.231.148.* 21.03.08, 22:13
            spoko :) nie bylo zadnych 'powiklan' ;p trzyma sie i w ogole. nie ma problemu -
            choc zdawalam sobie sprawe z ryzyka. ale dziekuje za pomoc :)
            • vikusysia Re: piercing 03.05.08, 20:00
              a gdzies tam jezyk mozna zrobic?
              • Gość: można Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:26
                Jeśli pytasz o to, czy w Świeciu gdzieś można, to nie wiem... Ale w Bydgoszczy
                jak najbardziej, ja robiłam w Yakuzie:)
                • vikusysia Re: piercing 03.05.08, 23:17
                  oo i jak? ogolem wrazenie ;p jesli moglabym poprosic o kontakt z yakuza , cene
                  .... robilas w jezyku??
                  • Gość: można Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 15:40
                    Bardzo fajna sprawa:) Samo przekłucie właściwie bezbolesne (czułam tylko lekkie
                    "uszczypnięcie"), później 2-3 dni cierpienia, ale do zniesienia, ciężko jest z
                    jedzeniem;) Potem nie boli, tylko opuchnięty jest trochę język. Po niecałych
                    dwóch tygodniach zmieniłam kolczyk na krótszy i było już wszystko super:) Mam go
                    teraz ponad rok i tak się przyzwyczaiłam, że głupio się czuję, jak go wyjmuję.

Kontakt do Yakuzy: Janusz Szkaradek, ul. Dworcowa 28 85-010 Bydgoszcz, tel. 322
                    98 16 (11.00 - 18.00), kom. 602 134 536. O ile dobrze pamiętam, zapłaciłam 80
                    PLN, w tym kolczyk, bo nie miałam swojego, ale można przyjść z własnym i wtedy
                    chyba 50.
                    • vikusysia Re: piercing 07.05.08, 16:12
                      do 'mozna': a co ze zgoda rodzicow? i'm16
                      a w swieciu nie robia jezyka?
                      • Gość: można Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 17:50
                        Słuchaj... Ja jestem pełnoletnia i nikt mnie o nic nie pytał... Szczerze mówiąc
                        myślę, że nie byłoby problemu, najlepiej zadzwoń i zapytaj, facet jest bardzo
                        sympatyczny:)
                        Nie wiem czy w Świeciu gdzieś można przekłuć język.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka