Gość: Gosc IP: *.swc.vectranet.pl 05.05.08, 09:00 Witam mam pytanko czy w świeciu mozna zrobic usg 3D.Jesli tak to prosze o jakis kontakt.DZieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KKKKK Re: USG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:59 ZOBACZ U DR.PĘKALI NA WOJSKA POLSKIEGO .ŚWIETNY SPECJALISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: USG IP: *.swc.vectranet.pl 05.05.08, 19:25 Dzieki a czy jakis telefon do niego moze ktos ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2008 Re: USG 05.05.08, 19:43 To numer na komórkę 501654805. A usg robi świetnie, ale 3D chyba nie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówa Re: USG IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.08, 18:58 a daje wydruk z badania??, bo na usg panstwowym nawet o plec spytac nie mozna :DD paranoja!!!!bo chcialam podejrzec maluszka i pokazac tacie... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2008 Re: USG 15.05.08, 17:29 Byłam u niego dwa razy na usg. W 13 i 23 tygodniu. Na trzecie też się do niego wybieram. Byliśmy razem z nażeczonym. Zdjęć dostaliśmy pełno, około dwudziestu i płytę z nagraniem badania. Płci maleństwa też się dowiedzieliśmy i to od razu na początku jak tylko zaczął badanie, które trwało około 15 minut i wszystko fajnie tłumaczył. Wizyta nie była droga, 70zł+płyta. Polecam iść z partnerem! Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam! A który to już tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówa Re: USG IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 17:40 dzieki za wyczerpujace informacje ;)u mnie na razie 17. ale kolo 20. planuje sie wybrac. a w gdzie, jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje i z jakim wyprzedzeniem trzeba sie rejestrowac?? jeszcze raz dzieki za info i zycze zdrowego dzidziusia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2008 Re: USG 15.05.08, 19:17 Przyjmuje od poniedziałku do soboty, niestety nie pamiętam w jakich godzinach. Jak się umawiałam na wizytę w poniedziałek to byłam zapisna na sobotę. To wszystko zależy ile jest ludzi, ale nie dłużej niż tydzień. Też życzę zdrowego bobasa! Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2008 Re: USG 17.05.08, 12:57 czarna2008 napisała: > Przyjmuje od poniedziałku do soboty, niestety nie pamiętam w jakich > godzinach. Jak się umawiałam na wizytę w poniedziałek to byłam > zapisna na sobotę. To wszystko zależy ile jest ludzi, ale nie dłużej > niż tydzień. Przyjmuje na Wojska Polskiego koło zusu, na przeciwko zielonej przychodni. Też życzę zdrowego bobasa! Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś