Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:15 zna ktos moze dobrego pediatre w powiecie swieckim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: szukam pediatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.08, 01:10 Polecam Ci dr Domachowską. Bardzo dobry fachowiec. Zasadnicza i konkretna ale jest świetnym pediatrą i doskonale stawia diagnozy. I co ważne-antybiotyki zapisuje w ostateczności. Podczas leczenia jesteś z Nią w stałym kontakcie i zawsze możesz liczyć na pomoc. Przyjmuje w gabinecie prywatnym u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Dr Domachowska IP: 83.238.144.* 23.11.08, 12:03 Ja również uważam,że nie ma w Świeciu lepszego pediatry. Jest jedynym pediatrą, z którym się spotkałam, który bada dokładnie (co wcale nie jest oczywiste). Faktycznie,antybiotyki,przepisuje w ostateczności. Jeśli nie jest pewna diagnozy, to kieruje na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: szukam pediatry IP: *.swc.vectranet.pl 23.11.08, 12:06 Potwierdzam powyższe wypowiedzi i gwarantuję Ci,że nie znajdziesz lepszego pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szukam pediatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 14:27 bardzo dziekuje..a mogłby mi ktos jeszcze podac namiary,nr telefonu lub adres..bylabym bardzo wdzieczna..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam pediatry IP: *.swc.vectranet.pl 24.11.08, 17:11 To jest ulica Wyszyńskiego-poszukaj w książce telefonicznej-jest tam numer stacjonarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralala Re: szukam pediatry IP: *.swc.vectranet.pl 24.11.08, 20:46 Polecam dr Domachowską- prowadziła moje dzieciństwo i moich dzieci. Zawsze trafnie diagnozowała i ostrożnie wprowadzała antybiotyki. Ma imieniny 4.12.! Odpowiedz Link Zgłoś