Gość: Kaśka IP: *.swc.vectranet.pl 26.11.08, 20:12 Witam chciałabym się odchudzić jakie kluby polecacie bo zastanawiałam sie nad nową siłownią fitness4all lub body space Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdechlak Re: Ochudzanie IP: *.swc.vectranet.pl 28.11.08, 19:55 wystarczy mniej jesc poco tracic kase ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robcio Re: Ochudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 20:50 Moja znajoma kiedyś odpisała na ogłoszenie z gazety i otrzymała dietę cud cytuje: "MNIEJ ŻRYJ KROWO" ,było by to i może śmieszne gdyby nie kosztowało to ją 50zł !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ochudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 18:18 Znam osobę, która robi antycellulitowe i odchudzające masaże bańką chińską...jeżeli chcesz to mogę dać Ci namiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Ochudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 19:08 Są takie kobietki dla których taka bańka, to zdecydowanie za mało. W niektórych przypadkach proponowałbym wręcz wiaderko do takich zabiegów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ochudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 21:01 Lola - nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz,ale nie ma to jak nieświadomość ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Ochudzanie IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 23:14 Ty chyba nic nie zrozumiała(e)ś. Widzę, że dla niektórych prosta przenośnia to zbyt duży wysiłek intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: Ochudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 14:46 sprawdzony sposob www.otylosc org.pl Odpowiedz Link Zgłoś