Dodaj do ulubionych

hydrokolonoterapia

IP: *.bagu.cable.ntl.com 08.05.09, 23:47
czy w Swieciu mozna zrobic hydrokolonoterapie?
Obserwuj wątek
    • Gość: lekarz Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 08:53
      uwazaj, żeby ci kiszki nie przebili.
      • Gość: ja Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 12:34
        Pewnie że można.Pod prysznicem sobie zrób lewatywę.
        • Gość: gosc Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 12:39
          dzieki za glupie odpowiedzi!

• Gość: ja Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 12:49
            Głupie ,to jest Twoje pytanie.Trzeba mieć jobla,żeby bez potrzeby robić sobie
            lewatywę.Wlewy doodbytnicze można kupić w aptece.
            • Gość: gosc Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 13:11

glupia jest twoja odpowiedz, bo chyba nie sadzisz ze ktos robi to dla
              przyjemnosci tylko z powodow zdrowotnych!!!!!!!!!! Pytanie bylo gdzie mozna
              wykonac taki zabieg, a nie o twoje prywatne przemyslenia!
              • Gość: ja Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 17:15
                Skoro robisz to dla zdrowia,to zlecił Ci to lekarz,więc on powinien Cie wysłać
                do szpitala.
                • Gość: gosc Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 17:46

za szpital podziekuje, wole prywatnie!
    • Gość: proktolog Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 18:24
      www.hydrokolonoterapia.com/articles/przeciwwskazania
      badałeś sie na to wszystko ?
      • Gość: obserwator Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 18:38
        Z tego co sie orientuje, w Swieciu tego prywatnie nie zrobisz, sprobuj poszukac
        w Bydgoszczy. Ja pierdziele ludzie, jesli nie potraficie odpowiedziec na zadane
        pytanie, to sie nie odzywajcie. Po co te komentarze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka