Gość: gosc IP: *.bagu.cable.ntl.com 08.05.09, 23:47 czy w Swieciu mozna zrobic hydrokolonoterapie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 08:53 uwazaj, żeby ci kiszki nie przebili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 12:34 Pewnie że można.Pod prysznicem sobie zrób lewatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 12:39 dzieki za glupie odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 12:49 Głupie ,to jest Twoje pytanie.Trzeba mieć jobla,żeby bez potrzeby robić sobie lewatywę.Wlewy doodbytnicze można kupić w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 13:11 glupia jest twoja odpowiedz, bo chyba nie sadzisz ze ktos robi to dla przyjemnosci tylko z powodow zdrowotnych!!!!!!!!!! Pytanie bylo gdzie mozna wykonac taki zabieg, a nie o twoje prywatne przemyslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 17:15 Skoro robisz to dla zdrowia,to zlecił Ci to lekarz,więc on powinien Cie wysłać do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 17:46 za szpital podziekuje, wole prywatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proktolog Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 18:24 www.hydrokolonoterapia.com/articles/przeciwwskazania badałeś sie na to wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: hydrokolonoterapia IP: *.bagu.cable.ntl.com 09.05.09, 18:38 Z tego co sie orientuje, w Swieciu tego prywatnie nie zrobisz, sprobuj poszukac w Bydgoszczy. Ja pierdziele ludzie, jesli nie potraficie odpowiedziec na zadane pytanie, to sie nie odzywajcie. Po co te komentarze??? Odpowiedz Link Zgłoś