Dodaj do ulubionych

zapytanie o damkę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:31
Gdzie można kupić rower - damkę tak za 600-700 złotych ?
Obserwuj wątek
    • Gość: biedronka Re: zapytanie o damkę IP: *.xdsl.centertel.pl 19.05.09, 14:31
      aktualnie w biedronce. promocja jest.
      • Gość: Ja Re: zapytanie o damkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:33
        Media expert.Za tą cenę kupisz na dobrych podzespołach.Nie kupuj w Biedronce,bo
        tym za długo nie pojeździsz.
        • Gość: biker Re: zapytanie o damkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:44
          każdy kto kupuje w marketach ( czy biedronka czy expert ) sam sobie szkodzi
          • Gość: dokładnie Re: zapytanie o damkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:18
            dokładnie biker rower za 600 to jest wielkie gowno lepiej juz
            piechota chodzic kup raz a na lata a nie takie badziewie co po 100km
            bedzie sie sypac..sklep rowerowy koło dworca jest idelanym miejscem
            zeby znalesc pozadny rower oczywiscie nie kross bo tam to tylko
            pijany ciagle sprzedawca sie włuczy po sklepie a rowery krosa to
            szrot mam na mysli Ciclo Sport tam znajdziesz ok rowerek ale nie za
            600
            • Gość: biker Re: zapytanie o damkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:02
              Ciclo sport to drożyzna na maxa, w sklepie koło dworca PKS mają wszystko
              taniej i obsługa jest ok. Rowerów Krossa tam nie mają. Aniu kup tylko i
              wyłącznie rower na osprzęcie "Shimano" powinnaś coś znależć bez problemu za tą cenę.
              • Gość: Ja Re: zapytanie o damkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 17:25
                Jednak będę dalej obstawał przy mediaexpercie.Można tam kupić
                Arkusy(Romet).Większość rowerów ma osprzęt Shimano,i to nie najgorszy.Wybór jest
                największy w Świeciu.Przy dworcu,mały wybór.Ciclo ceny z kosmosu,jak dla
                normalnego bikera.Najtańszy góral jakiego tam widziałem to chyba za 2800 pln.
    • Gość: jj Re: zapytanie o damkę IP: *.tvk.torun.pl 19.05.09, 18:15
      a moze tak uzywany sobie kup?
      zona kupila sobie kettlera za 400 pln - daje rade
    • Gość: Emilion Re: zapytanie o damkę IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 20:27
      W zeszłym roku zakupiliśmy na Allegro ze sklepu rower marki PELIKAAN. Są to
      bardzo dobre rowery, produkowane głównie do Holandii.Rower jest solidnie
      wykonany no i na kołach 28".Ceny możesz sprawdzić na Allegro ale zmieścisz się w
      tej kwocie o której pisałaś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka