IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 20:35
Chciałbym dowiedzieć się jaki sposób na piekne paznokcie jest
najlepszy ( akryle , żele czy może coś innego ) ? Proszę również o
jakieś namaiary na osobę , która wykonuje tego typu usługi ( dobrego
i taniego . Pomóżcie !
Obserwuj wątek
    • agusia18dudi Re: paznokcie 15.06.09, 20:39
      Najlepszy?? Dbać o własne paznokcie :)
      • Gość: Zed Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 20:48
        Domyślam się że zaraz "blondyny" zaczną się obrzucać błotem i
        przekrzykiwać która najlepsza a która nie. Jak masz naturalnie
        piękne paznokcie to je takie pozostaw bo oojętnie jaką "mistrzynie"
        wybierzesz to i tak Ci je spie.... Pamiętaj to co naturalne jest
        zawsze najpiekniejsze. Pozdrawiam
        • agusia18dudi Re: Paznokcie 15.06.09, 21:07
          O przepraszam Panie Zed ;]
          Nie wszystkie blondyny :)
          Jestem blondynką i również uważam że lepiej dbać o naturalne paznokcie ( z
          reszta napisałam to już wyżej) :))))
          Nie czepiaj się blondynek :)
          Mogłeś użyć słowa "pustaki" :)))
          • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 21:15
            Agusia bez urazy ale słowa blondynki użyłem w cudzysłowiu, chodzi mi
            o panie które przy tematach fryzjerek,manicurzystek itp sie
            przekrzykują i obrzucają błotem :) Sorki jeżeli w czymś uraziłem.
            • agusia18dudi Re: Paznokcie 15.06.09, 21:23
              Nie uraziłeś ;]
              Przecież pisałam to żartobliwie :D
              • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 21:27
                No widzisz jaki jestem tępy nie zaskoczyłem :)
                • agusia18dudi Re: Paznokcie 15.06.09, 21:34
                  Albo ja piszę "niewyraźnie" :)

Dora znikam stad bo się właścicielka tematu zdenerwuje że sobie prywatne
                  rozmówki urządzamy :)
                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 21:49
                    Oj nie przesadzaj nie będzie aż tak źle :)
                    • agusia18dudi Re: Paznokcie 15.06.09, 21:52
                      Panikara ze mnie <boi sie> :)))
                      A Pani jak sobie zrobi te pazurki to może nas nieźle podrapać :D
                      • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 21:58
                        Nie pękaj Aga :) Damy rade :)
                        • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:01
                          Noo koleżanka się na pewno ucieszy że jej wątek zdobył taką popularność :)

Ale ja i tak pękam... :D <sarkazm>
                          • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 22:11
                            :) może się wycofa i pozostawi pazurki naturalne :)
                            • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:12
                              To zalezy od tego czy jest blondynką, tak??? :)
                              [ bez urazy ]
                              • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 22:16
                                Nie, to zależy czy chce sobie spierdzielić piekne naturalne pazurki
                                czy nie chce :)
                                • Gość: ag Re: Paznokcie IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 17:22
                                  Nie no dziękuje bardzo za pomoc heheh. Przekonaliście mnie , że
                                  naturalne są piękne :P Zostaje przy swoich :)
                                  • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 17:29
                                    I bardzo dobrze ;]
                                    Agusia i Zed górą xD
                                    • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.06.09, 19:58
                                      Jest nam bardzo milo że mogliśmy pomóc :)
                                      • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 21:48
                                        A skąd wiesz że mi jest miło?? ;p Pisz za siebie ;D hi hi
                                        • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.06.09, 22:26
                                          Oj oj Agusia :) niezły z Ciebie diabełek :)
                                          • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:43
                                            Niestety muszę się z Tobą zgodzić.
                                            Chociaż podobno z wyglądu przypominam aniołka xD

Pozory jednak czasami mylą :)
                                            • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 18:00
                                              W dodatku jaka skromna :) co do swojej osoby :)Pewnie jesteś niezłą
                                              kokietką :)
                                              • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:01
                                                Heh... nie "mów tak głośno" bo jeszcze sama w to uwierzę.
                                                • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 19:28
                                                  Pewnie coś w tym jest :) tylko mącicie nam w głowach :)
                                                  • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:52
                                                    Mącicie?? Czyli ja też?? ;]
                                                    Przecież ja JESZCZE nic nie zrobiłam :)))
                                                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 19:59
                                                    Wy kobiety zawsze nic nic tylko my tacy biedni jesteśmy. FLIRCIARY
                                                    jedne :)
                                                  • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 09:52
                                                    Wy Biedni??? ;/ W życiu bym tego nie powiedziała! Wam tylko sex w głowie....i
                                                    żeby pokazać się kolegom z fajną laską u boku. :(
                                                    Poczytaj sobie wątek "Może tu znajdę miłość swojego życia" Przecież to się w
                                                    głowie nie mieści co chłopacy tam wypisują ;/ Ja wypowiedziałam się tam jako
                                                    "nieznośna".

I co może uważasz że ja z Tobą flirtuje? hmm....?
                                                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:48
                                                    Czułem że jesteś "nieznośna" :) Tym co ludzie piszą na forum nie ma
                                                    się co przejmować nieraz sobie poprostu jaja robią i chcą troszke
                                                    podkręcić temat,np. tak jak Ty :) Flirciaro :)
                                                  • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:24
                                                    Pfi... ;] Już nie podtrzymuję tematu <foch>
                                                    Miło było poznać. BaY ! ^^
                                                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.06.09, 23:16
                                                    No tak muchy w nosie :)Trudno jakoś przeżyje :)Pozdrawiam
                                                  • Gość: ;/ Re: Paznokcie IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 21:58
                                                    Czy Wy nie możecie się wymienic nr gg lub tel tylko na forum ?
                                                    Człowiek zamiast poczytac cos na temat, to czyta jakies wymiany
                                                    zdan ,ale nie na temat , bezsens :/
                                                  • Gość: nieznośna Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 09:01
                                                    Kto Ci kazał to czytać? ;] ;] ;]
                                                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:22
                                                    Nam się bardzo dobrze rozmawiało na forum :) temat jak każdy inny,
                                                    90% wszystkich odpowiedzi na tym forum jest nie na temat więc nie
                                                    widzę w czym jest problem. Pozdrawienia dla Agusi,Nieznośnej czy jak
                                                    tam teraz się podpisujesz :)
                                                  • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 14:36
                                                    No i znów to zrobiłeś ;p Napisałeś coś za mnie ;] Skąd wiesz że mi się dobrze
                                                    pisało? <wredota> Ale dobrze...już się nie czepiam. Dziękuję za pozdrowienia i
                                                    również pozdrawiam Pana Zed :)))
                                                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 15:11
                                                    Naprawde jesteś nieznośna :)
                                                  • Gość: agusia Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:23
                                                    Tu się ograniczam ;]
                                                    Potrafię być jeszcze gorsza....
                                                  • Gość: Zed Re: Paznokcie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.06.09, 15:54
                                                    Domyślam się :)
    • Gość: ;> Re:a ja robię takie... IP: *.ip.netia.com.pl 22.06.09, 22:35
      A ile taka przyjemnosc u Ciebie kosztuje??
    • Gość: kas Re:a ja robię takie... IP: *.chelmno.mm.pl 23.06.09, 09:04
      jeśli u mnie to 40zł u rak i 30 u stóp,jeśli po za granicami Chełmna(mogę
      dojechać) to u rak 50żł u stóp 40zł
      • Gość: "pustak" Re:a ja robię takie... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 13:00
        Nie wiem czemu, ktoś kobietę(dziewczynę), która ma akryle lub żele nazywa
        pustakiem. Chyba po to są te salony żeby z nich korzystać no nie?
        Osobiście robię paznokcie(żelowe) u pani Olivi Olasiewicz, której salon mieści
        się przy ulicy ogrodowej. Paznokcie są bardzo wytrzymałe, można wykonywać
        wszystkie domowe prace a i tak nic się z nimi nie stanie. Trzymają aż do
        następnej wizyty. Zapłacić trzeba do 65zł za białe jest chyba 60zł, ale naprawdę
        się opłaca. Kiedyś zrobiłam paznokcie u pani w domu, po tygodniu weszło pod nie
        powietrze i niestety zaczęły odpadać, zapłaciłam 40zł. Wolę zapłacić więcej i
        cieszyć się pięknymi pazurkami przez miesiąc.
        • Gość: Zadowolona Re:a ja robię takie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:49
          I ja od paru miesięcy chodzę do salonu pani Oliwi i muszę przyznać
          że miło jest być u Pani , która zawód swój wykonuje nie z
          przypadku , pazurki standardowo trzymają sie od wizyty do wizyty a
          cena za żele na profesjolanlnych kosmetykach i tak jest mała ,
          również kiedyś dałam sie namówić na "panią za 40 zł " nigdy
          wiecej :D pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka