Dodaj do ulubionych

WSH Tarnobrzeg

04.11.09, 12:01
Rozpoczęłam naukę WSH Ekonomia kierunek Finanse i Rachunkowość. Proszę
napiszcie mi jak wygląda egzamin z matematyki u Pani Doktor Borowiec. Mam
wrażenie że będzie ciężko z zaliczeniem. Podpowiedzcie coś jak u w/w Pani
wyglądają zaliczenia. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: ja student Re: WSH Tarnobrzeg IP: *.244.131.173.mielec131.ptc.pl 23.11.09, 11:12
      Skarbie 5, Pani profesor z matematyki nazywa się Borowska i nie wolno jej
      lekceważyć, bo łatwo nie jest u niej zaliczyć, ale w sumie nie znam nikogo kto
      by nie zaliczył matematyki, ocena z ćwiczeń bardzo się liczy, bo od plus cztery
      w górę zwolnienia z egzaminu!Powodzenia, nie jest źle na tej uczelni.
    • Gość: byłystudent Re: WSH Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 12:01
      Na egzamin wystarczy kupić gazety: Tinę, Przyjaciółkę i ksiażeczkę "1000
      sudoku". Dodatkowo można zrobić kanapeczki/koreczki i herbatę, tylko koniecznie
      earlgrey. Wymagania egzaminacyjne nie obniżą sie przez to, ale spadnie znacząco
      spostrzegawczość rozmaitych pomocy naukowych i jakby osłabnie słuch. Jak nie
      przegniecie to napiszecie. Powodzenia!
    • marco_tbg Re: WSH Tarnobrzeg 23.11.09, 12:57
      Hmm ciężka sytuacja.
      Wszyscy chcą być magistrami a nikt się nie chcę uczyć - za 10 lat pewnie
      doktorat będzie się robić korespondencyjnie, bo dyplom magisterski będą dodawać
      przy zakupach powyżej 100zł w Biedronce...
    • Gość: kaskada90 Re: WSH Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.14, 14:16
      nooo cóż moja odpowiedż nie za bardzo Ci się teraz przyda..... ale muszę powiedzieć że ogólnie nie jest ciężko na WSH w Tarnobrzegu. Ale to zależy od wykładowcy... wszędzie są bardziej i mniej wymagający.... tam również parę takich ciężkich elementów się znajdzie.... ale co do Pani Borowskiej to super kobietka - Uwielbiam :) nikt tak nie wykłada matematyki jak ona a egzamin.... hmm.... dla tych co chodzili na zajęcia kaszka z mleczkiem ....nooo druga część niestety miała trochę bardziej pod górkę;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka