Gość: MaMa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.10, 19:12 Mozecie polecic jakiegos dentyste na pierwsza wizyte dla takiego malucha? Zaczely sie malemu zabki psuc i chyba cos z tym trzeba zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: z 3-latkiem do dentysty IP: 83.1.112.* 05.03.10, 22:05 polecam dentystów w Sandomierzu w dent.all wiedza jak "urobić " maluchów mój syn już nie możne doczekać się następnej wizyty i kolorowej plomby bo tam dziecko samo wybiera sobie kolor plomby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: z 3-latkiem do dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 21:04 fajnie :) ja z moją niunią będę chodziła do mojej dentystki (chociaż kolorowych plomb chyba nie ma). ale pani doktor powiedziała żeby przyjść jak tylko wyrosną ząbki, żeby się smyk przyzwyczajał a nie dopiero jak będzie problem. Córcia ma już 4 ząbki (11 msc.), pewnie koło wakacji jak będę na "przeglądzie" to zabiorę ją ze sobą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: z 3-latkiem do dentysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 21:45 do niuni: strzez sie mamy, bo cie zaglaska na smierc; do niedowiarkow: niunia na pewno potrafi czytac i korzystac z neta... no, przynajmniej mama tak sądzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: z 3-latkiem do dentysty IP: *.smsiarkowiec.pl 07.03.10, 13:56 Iwona Wojtal- gabinet "Biel Uśmiechu" na ul. Smiałego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: z 3-latkiem do dentysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 12:11 Pani Iwona jest super, ma świetny kontakt z dziećmi, mały się nie boi gorzej ze mną............polecam.....tylko terminy......... Odpowiedz Link Zgłoś