Gość: jacus IP: *.smsiarkowiec.pl 17.08.10, 19:29 Gdzie w Tbg jest dobry jubiler? Pomijam oczywiscie sklepy "Diament"? Chce kupic pierscionek zareczynowy. Pomozcie dziewczyny :-) Dzieki z gory. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wróbel Re: Jubiler w Tbg IP: 83.1.120.* 17.08.10, 20:48 Na ul Wyspiańskiego w pawilonach polecam. Wybór raczej średni, ale w dobrej cenie. Tak czy inaczej tam czy gdzie indziej marne szanse, że kupisz cokolwiek "od ręki" - większość na zamówienie, tj. 2-3 tygodnie. Dobra rada: pożycz niepostrzeżenie pierścionek pasujący na ten palec i prędziutko go zmierz. Głupio potem łazić i zmieniać rozmiar - nie zawsze się da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jubiler w Tbg IP: *.toya.net.pl 17.08.10, 20:52 nie pierścionek, ale obrączki firmy Łazur (www.obraczki.com.pl) kupowaliśmy u Jubilera, to się nazywa chyba "zaułek jubilerski".. idąc od placu czerwonego w kierunku I liceum, za barem mlecznym. ma złoto, srebro, obraczki.. i świetną obsługę po zakupie, czyszczenie, powiększanie - świetne wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Jubiler w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 08:08 na przeciwko telegrafa sklep nazywa się chyba Pagal bardzo ładne pierścionki zaręczynowe ja z tego sklepu sobie wybierałam właśnie bo były takie oryginalne a nie jak od ruskich z wielkimi oczkami. Z tym że to zależy jaki masz budżet przeznaczony bo tam są z brylancikami także ceny dosyć wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Jubiler w Tbg IP: 83.1.114.* 19.08.10, 21:19 a czego nie "Diament"? tam naprawdę biżuteria jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
pionek Re: Jubiler w Tbg 28.11.18, 19:01 Ja zawsze kupuje w Diamencie i jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Najważniejsze jest dla mnie, że mają naprawę u siebie na miejscu, nie trzeba czekać latami jak u innych. Odpowiedz Link Zgłoś