Gość: Kacha IP: *.smsiarkowiec.pl 13.09.10, 22:34 Właśnie stłukłam perfumę Carolina Herrera za 250 zł.Miałam ją zaledwie 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do Kachy! Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 22:42 Będziesz ładnie pachnieć! Dostałaś od męża? Ja się jeszcze nie dorobiłam takich perfum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Załamka IP: 83.1.122.* 13.09.10, 22:42 Wiem że szkoda ale pamiętaj ...to tylko rzecz materialna ...stało się i trudno...mogo stac się coś o wiele gorszego. Pozdrawiam i głowa do góry ...nie warto płakac nad "rozlanym mlekiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 13.09.10, 22:46 Tak to od męża.Pierwsze i ostatnie najdroższe perfumy w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Załamka IP: 83.238.199.* 14.09.10, 00:11 Czy umarł Ci ktoś z rodziny? Eksmitowali Cię z mieszkania? Zwolnili Cię z pracy? Nie? No to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 14.09.10, 00:34 Nic z tych rzeczy,ale wiem jak długo mój mąż zbierał kasę,by mi zakupić te perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
anettee89 Re: Załamka 14.09.10, 01:36 wylały się chociaż na dywan albo jakieś ubranie, żeby pachniało w domu? czy wszystko szlak trafił i o płytki się rozbiło? :( jak ją scierałaś jakąś szmatą, to jej nie wyrzucaj, tylko w dywan wetrzyj!!! SPRAWDZONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Załamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 07:03 zmień męża na takiego, który nawet nie zauważy takiego wydatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Załamka IP: *.server4rent.eu 14.09.10, 07:18 Wiesiu, powiem tylko jedno na to co napisalas... zalamka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Załamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:00 Są rzeczy ważne i ważniejsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Załamka IP: 80.48.174.* 14.09.10, 07:16 no widzisz, on zbiera pól życia na taaakie perfumy, w Ty nie dość, że je stłukłaś to jeszcze się go brzydzisz, nie wiadomo tylko co gorsze ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Załamka IP: 83.1.122.* 14.09.10, 07:36 To chyba nie ta sama osoba co pisała o obrzydzeniu do męża...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Załamka IP: 194.181.134.* 14.09.10, 09:28 jestescie żałośni o takich zeczach pisać na forum idz do konfesjonału i pożal sie księdzu kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 14.09.10, 11:40 Większa ilość wylała się na narzutę i faktycznie zapach się roznosi cudny:)Szkoda tylko,że nigdy do wyjścia ich nie użyję.A mąż zły i obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psujka Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:44 Ja ostatnio zepsułam kosiarkę. Odpowiedź męża "nie ma tekiej rzeczy w domu, której ty byś nie dała rady!" Ma rację! Nie był obrażony. Wyliczanka jest długa, ale przemilczę! Mężczyźni są m.in po to by naprawiać wszystko. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 14.09.10, 20:17 Mnie tak wyprzeklinał,że żałuję,że kiedykolwiek miałam te perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:38 No nie gadaj, pozwalasz sobie na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 14.09.10, 20:51 On jest niewychowanym gburem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:55 to go wychowaj, każdego faceta da się ciut , ciut wychować Odpowiedz Link Zgłoś
itakto Re: Załamka 14.09.10, 20:53 to przynajmniej teraz wiesz ze z zalem ogromnym ci kupil te perfumy,nastepnym razem sama uzbieraj kase i sobie kup, wspolczucie ci ze cie tak potraktowal jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 14.09.10, 21:34 Klnie jak szewc,bo z takiej rodziny pochodzi.Może się wypchać tymi perfumami.Dla niego najważniejsza jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
geev89 Re: Załamka 15.09.10, 00:30 szewczyk dratewka? ;D ten od smoka? Daj mu jeść, ale przesól dosadnie ;p niech pije aż pęknie. Jeśli przeprosiłaś, to niech się wypcha. Nie chciałąś, próbowałaś mu to powiedzieć, to sie juz kobicino nie zadreczaj tylko wez od niego na nową sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Załamka IP: *.server4rent.eu 15.09.10, 11:52 Hyhyhy, widzialy galy co braly. Pewnie przed slubem byl mily cierpliwy i obsypywal podarkami a po slubie zonk... Eeee, ja to Was kobiet nigdy nie zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Załamka IP: *.server4rent.eu 15.09.10, 12:03 Nie no, nie wytrzymam, musze cos jeszcze skrobnac. Jedna ma meza gbura, co tylko o kasie mysli i ma go z tego co wnioskuje gleboko w powazaniu, druga sie swoim brzydzi. Ludzie co z wami jest, myslicie, ze po slubie to juz tylko szczescie i sielanka was czeka? Bycie z kims w zwiazku to jest zajebiscie ciezka praca, glownie nad soba. Jak nie ma dzieci to jest jeszcze spokojnie i milo, ale jak juz sie ciaza zacznie... Zle samopoczucie zonki, wachania nastroju, pozniej porod maly dzieciak i coraz mniej czasu dla siebie nawzajem. Oczywiscie to co napisalem to nie wszystko bo sa duze pozytywy i malzenstwo moze dac duzo radosci, ale ta radosc i szczescie nie pojawia sie same, trzeba je sobie wypracowac, ale jak ktos tego nie potrafi to pozniej ma zone/meza ktory budzi obrzydzenie lub jest gburem. Wywlekacie na forum jakies swoje problemy, a tak naprawde musicie je zalatwiac w swoim gronie, a jak nie w swoim bo juz nie potraficie to w poradni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 12:44 Za 250zet to co najwyżej 100ml wody perfumowanej a nie perfumy. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 15:45 To wcale nieprawda,że przed ślubem,był miły i obsypywał podarunkami.Był takim samym chamem,ale obiecywał,że po ślubie napewno się zmieni.Poza tym były problemy takiego typu,że jego rodzina,że nie chciała,aby wziął mnie za żonę.Jego mamuśka i siostra do tej pory wpieprzają się w nasze małżeństwo i kierują naszymi codziennymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Załamka IP: *.server4rent.eu 15.09.10, 15:59 Czyli jednak widzialy galy co braly... czasami wydaje mi sie, ze ludzie z wieksza uwaga kupuja samochody niz wybieraja partnera na cale zycie... zle to o nas swiadczy, oj zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 16:12 Po prostu go bezgranicznie pokochałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Załamka IP: *.server4rent.eu 15.09.10, 16:32 To nie marudz, ze ham i prostak, tylko tak jak Ci napisala Znajoma wychowaj go sobie. Hamstwo i prostactwo mozna wytepic, ale musicie sie wysilic i ty i on. Wez go na rozmowe i powiedz mu co ci nie pasuje w jego zachowaniu. Troche wysilku po obu stronach i bedziecie szczesliwi, ale nie ma niczego bez ciezkiej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Załamka IP: 80.48.35.* 15.09.10, 16:41 Pierw mówisz że Ci żal męża bo tyle na tą perfume zbierał, potem że to gbur i prostak ja już nic z tego nie rozumiem;/ Ale niema co gdybać każdy z nas wie co to jest miłość i można wiele wybaczyć ( w granicach rozsądku oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kasi Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 17:21 Ralok ma rację! Ludzie ze sobą nie rozmawiają. Trzeba o wszystkim rozmawiać, nawet jeśli czasem są to rozmowy przez łzy. Dużo facetów jest wulgarnych i klnie jak szewc. Są jednak dobrymi mężami, troszczą się o rodzinę i dom. Polacy lubią klnąć. Tak mi się wydaje. Wystarczy posłuchać przypadkowych rozmów. Nad zgodą w małżeństwie trzeba pracować całe życie. Tak samo jak i nad miłością , by była cały czas żywa i prawdziwa. Ludzie myślą , że jak ktoś kochał przed ślubem to już ma tę miłość zapewnioną na całe życie. Uczucie trzeba pielęgnować, tak jak kwiat, aby cały czas było piękne. Mnie to wydaje się takie proste. Może dlatego , że widzę w domu, jak rodzice się kochają pomimo tego, że są już tyle lat po ślubie. Nas tak ciągnie do rodzinnego domu, bo tam jest po prostu ciepło. Pomimo tego, że niektórzy mieszkają w mieście, to u rodziców w niedzielę zawsze tłok. To chyba ta zielona trawa i ten skromny dom tak przyciąga jak magnes. Ja dopiero teraz poznaję własnego ojca. Zawsze był zabiegany i nie miałam takiego dobrego kontaktu z nim, jak teraz. Teraz ludzie są bardziej wykształceni a nie potrafią żyć! Jeśli chodzi o rodzinę męża, to uważam, że sama powinnaś porozmawiać z teściową i jego siostrami. Powiedz wprost ,że nie życzysz sobie, by się wtrącały w Wasze małżeństwo. Mieszkam blisko rodziny męża. Nigdy nie wymagałam od niego, by za mnie załatwiał jakiekolwiek nieporozumienia. Zawsze sama rozmawiam,jak mi coś nie pasuje. Zawsze są czyjeś odmienne zdania dotyczące np.wychowywania dzieci , czy np.wydawania pieniędzy czy nawet zwykłych wczasów. Ktoś może uważać , że to wywalanie pieniędzy w błoto. Kasiu , forum nie rozwiąże za Ciebie problemów.Trzeba je na bieżąco rozwiązywać samemu. Bądź miła dla męża, pytaj go, np.na co ma dzisiaj ochotę (obiad, ja tak robię). Zanieś mu piwo przed telewizor, jak ogląda ulubiony mecz, daj mu buziaka, jak idzie do pracy itp. Mężczyżni to takie wyrośnięte dzieciaki (przepraszam panów,to jest wiadomość tylko dla Kasi), które były rozpieszczane przez mamusie .W małżeństwie szukają też tego samego (większość). Kobiety za to chcą być wolne i od razu chcą władać mężem.To jest możliwe, tylko małymi kroczkami, żeby się nie" kapnęli". Kasiu, bądź cierpliwa i będzie wszystko dobrze. Nie wracajcie już do tych chol. perfum. Bądź miła dla męża. Zrób mu dobry placek, posprzątaj dom, przynieś kolację do łóżka a sam Cię przeprosi. Przynajmniej spróbuj! Powodzenia. tako jedno, co lubi dużo godać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: Załamka IP: *.server4rent.eu 15.09.10, 17:28 AMEN!! Faceci rosna a ich zabawki razem z nimi ;-) powiedzialem do zony wnoszac nowego xboxa do domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Facetów Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 18:18 Faceci najbardziej "pieszczą" .......swoje auta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 19:33 To wcale nie jest tak,że uważam,że jest tylko zły i niestosownie się względem mnie zachowuje.Potrafię docenić u niego te drobne gesty,codzienne.Tyle,że on jest ogromnie przesączony wulgaryzmem i nieraz w ciągu minuty AUTENTYCZNIE potrafi 64 raz powiedzieć k.....a.To jest dla mnie osobiście straszne.A co do jego mamusi i siostry,to pozornie się już uspokoiły,ale zawsze lubią wtrącić nos w nieswoje sprawy moje,czy moich dzieci.Jestem już zdolna po tylu latach zaakceptować u męża nawet ten prostacki język.Jego największa wada to fakt,iż wszystko mówi właśnie swojej rodzince,co się u nas dzieje,najbanalniejse sprawy. oni potrafią je odtworzyć po kilku miesiącach na świętach.Nie mówię,że tylko on jest zły.Ja też ideałem z pewnoscią nie jestem,ale trzeba znać pewne granice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 21:50 Sorki ,Kasiu,ale wychodzicie gdzieś razem?Też klnie? Ja z takim facetem nie poszłabym poza podwórko, bo wstydziłabym się z nim pokazać publicznie na oczy. Cóż jestem szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 22:00 Tak potrafi na ulicy,w sklepie na zakupach czy przy znajomych kląć siarczyście.I na nic moje uwagi o jego złym wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kasi Re: Załamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 22:04 No to Ci serdecznie współczuję. Gdyby mój mąż przeklinał publicznie ,to bym mu powiedziała ,ze jest burok,prostak i wróciłabym okazją do domu.Nie wsiadłabym do auta z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Załamka IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 22:20 Ileż ja się przez niego w życiu wstydu najadłam.Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Załamka IP: 83.238.199.* 16.09.10, 00:27 Dobraliście się oboje. Pasujecie do siebie jak trza! Odpowiedz Link Zgłoś