jagnajagna1702
25.11.21, 10:25
Dzień dobry,
Szukam pomocy. Od 3 lat mam coraz gorsze problemy ze zdrowiem, obecnie kończę 40 lat.
Po masywnym zapaleniu ucha rozpoczęło się u mnie nadciśnienie (rosnące, obecnie 160/100), arytmia serca i okropne bóle nóg. Przytyłam 18 kg.Często nie jestem w stanie spać, mam problemy z wejściem na 3 piętro w pracy.
Jestem wegetarianka, jem ryby, nigdy nie paliłam. Dziennie robię około 12000 kroków, dwa razy w tygodniu pływam.
Angio TK wyszło ok. Żadnej próby wysiłkowej nie przeszłam, koniec po kilku minutach. EKG za każdym razem złe. Lekarze nie wiedzą, co mi jest. Doppler żył i tętnic nóg bez zmian patologicznych. Nogi bolą, są zimne, prawa noga puchnie. Jeździłam do Zabrza do kardiologa, po przepisanych lekach było u mnie pogotowie, arytmia się wzmogła, a kolejny lek mnie uczulił.
W ostatnich latach miałam permanentny stres ( choroba dziecka).
Wczoraj odbierałam wyniki morfologii, załamka, cholesterol 235, cukier 100. Podwyższone leukocyty, spadek limfocytów. Dodam iż nie jadam słodyczy, nie słodzę od wielu lat zanim zachorowałam. Przekroczone również rdwcv i rdwsd, zresztą stale wzrasta w morfologii. Odżywiam się głównie na surowo, pije dobre oleje, włączyłam pyłek i mleczko pszczele, bez efektu.
Czy ktoś ma jakieś pomysły? Jestem słaba, nie wiem już gdzie i u kogo szukać pomocy. Mam dwójkę małych dzieci, chcę dla nich żyć!!