Gość: y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 07:47 tpp.tarnobrzeg.pl/pages/nasz-program.php Głosujcie na nich, oni zrobią wszystko! Nikt nie ma tak bogatego programu! Rewelacja! Niczym wizja cudów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j. Re: mam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 09:23 dokladnie! sami nie wierza w to co obiecuja. TPP juz dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: mam! 09.11.10, 09:42 A mnie przy takim pustosłowiu zwykle zastanawia. Jakież to przeszkody były gigantyczne, że nie zrealizowano tych jedynie słusznych zamierzeń do tej pory. Przez 20 lat miasteczko - owszem wyładniało lecz niestety zamożność i liczba mieszkańców spada. To wynik tak ogólnopolskiej, jak i lokalnej polityki nieróbstwa. Wiadomo, kto nic nie zrobi, to z pewnością błędu nie popełni i jest to złota maksyma naszych radnych. Z doświadczenia wynika, że również tych przyszłych. "Obiecanki cacanki a głupiemu stoi...:)" Pozdrawiam smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: mam! 09.11.10, 15:45 Zauważ "kaziku", że niezależnie która frakcja ma przewagę to i tak efekty "pracy" rady na skutek robienia sobie wzajemnych złośliwości są prawie żadne. Pierwsze posiedzenie rady: górnolotne słowa! Róbmy wszystko dla dobra miasta ponad partiami! A potem? Potem przychodzą wytyczne z góry bądź osobiste animozje i szlus. Zaczyna się polskie piekiełko. Kosztem zwykłych obywateli - niestety. Tak więc wykorzystałem ten wątek do zasygnalizowania mojej negacji jakże pospolitego zakłamania i nieważna jest dla mnie opcja polityczna. Przyjęto konwencję wzajemnych oskarżeń i kłamstw dla realizacji partyjnych interesików - media próbują nam wmówić, że kłamstwo wyborcze to norma, że to taka gra. Grają emocjami naiwnych. Za plecami śmieją się z Was. Z waszych naiwnych nadziei. Nie minie kwartał a pluć będziecie jadem niezadowolenia. I obym się mylił. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: mam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:49 Kazik a jak ma nie boleć ? Co oni mam chcą dać cytat" •kontynuację działań na rzecz rozwoju szkolnictwa wyższego Kontynuacje? przez 10 lat szkoła ma trzy kierunki-niezmiennie.....temu Panu już podziękujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord wader Re: mam! IP: 66.90.73.* 14.11.10, 09:12 za dużo obiecują, na wszystko braknie srodków, lepiej głosować na tych co mniej obiecują, bo zapewne myślą bardziej realnie, a nie fantazjują, program prawie jak scenariusz gwiezdnych wojen, dżedaj, Luck SKY-łoker o razd Lord Fader pozdrawiają tfórców gwiezdnych wanien i programów wybiorczych z serii FX (fantazy) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: mam! 14.11.10, 09:28 Dlaczego na tej stronie nie ma nic co przez te byłe lata TPP zrobiło? Nie ma się czym pochwalić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts Re: mam! IP: 83.1.124.* 14.11.10, 12:08 jak to nie ma się czym chwalić ?. Hasło wyborcze ,,Nowe otwarcie" czyli od nowa to samo Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: mam! 14.11.10, 15:09 Gość portalu: rts napisał(a): > jak to nie ma się czym chwalić ?. Hasło wyborcze ,,Nowe otwarcie" czyli od now > a to samo ktoś mógłby napisać w swoim haśle wyborczym: "wybierzcie mnie, zrobię to samo co poprzednicy za 1/3 pensji" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: mam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.10, 16:36 "Nowe otwarcie"-tak ale w innym wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś