Gość: grafi_tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:32 Hej! Czy ktoś się może orientuje gdzie w naszej metropolii można kupić Martensy ? Pozdrawiam _____________________________ www.zalew-machow.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x__x Re: Dr Martens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:55 Ja szukałam po sklepach ale niestety nie ma, jedynie bez fatygi do większych miast to na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Dr Martens IP: *.pppoe.sistbg.net 29.11.10, 15:49 Że Martens jest baronem, to wiedziałem. Że jest niezłym pokerzystą też wiedziałem, Lecz, że jest doktorem tego nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzałka Re: Dr Martens IP: 178.159.167.* 19.12.10, 10:31 To mało widać wiesz, bo nawet Wałęsa jest "doktorem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr martens Re: Dr Martens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 20:16 w Tarnobrzegu nie kupisz butów tej firmy. najbliżej jest stoisko w Stalowej Woli w CH City Park ale tam jest drogo i mały wybór dlatego polecam ci: 1. sklep internetowy eastend.pl - szybka realizacja zamówienia, gwarancja, dobre ceny ale nie wszystkie modele z kolekcji 2. allegro - ostatnio pojawiło się kilku sprzedawców zza Wielkiej wody - w ofercie mają klasyczne modele i nowości w bardzo dobrych cenach. tutaj minusem jest czas oczekiwania na paczkę. 3. sklep firmowy w Krakowie w CH Galeria Krakowska i na ul. Szewskiej udanych zakupów:) ps. miałem o tym nie pisać ale nie mogłem się powstrzymać: jeśli nie masz nic do napisania w temacie wątku to nie męcz kolego oczu czytających i powściągnij palce, i nie pisz bzdur albo nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr martens Re: Dr Martens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 20:18 ze złości na przedpiszących n_n i darko nie wymieniłem ich nicków. nie dotyczy autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martensII Re: Dr Martens IP: 178.159.163.* 29.11.10, 20:40 Tylko Allegro. Ale fajnie, że fani martensów są w tbg-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Dr Martens IP: *.smsiarkowiec.pl 29.11.10, 20:51 polecam www.glany.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafi_tg Re: Dr Martens IP: 178.159.165.* 18.12.10, 21:56 Sprzedam nowe glany DR Martens. Model 1919 Rozmiar 43 (9) Długość wkładki 28.3 cm Kupione w sklepie internetowym. Niestety na mnie za duże. Buciki nie chodzone, istnieje możliwość przymierzenia, oglądnięcia. Zapakowane w oryginalne pudełko. Posiadają 2 lata gwarancji. Na życzenie wysyłam fotki easy@message.pl cena 380 zł Odpowiedz Link Zgłoś