Dodaj do ulubionych

Ocieplania bloków

IP: *.smsiarkowiec.pl 07.02.11, 23:35
Proszę mi wyjaśnić o co chodzi z ocieplaniem bloków?Jak to jest czy ten kto ma właśnościowe mieszkanie to dopłaca jakoś za to ocieplenie danego bloku czy też Ci co nie mają mieszkania na własność?Wczoraj chodziła dziewczyna na ulicy 11 Listopada roznosiła komunikaty i akurat do moich drzwi nie zapukała.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ocieplania bloków IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.11, 08:14
      Nie ma znaczenia. Własności jako takiej i tak nie posiadasz a tylko prawo do jego zbycia komukolwiek bez pytania spółdzielni o zdanie.
      Blok jest jeden a w bloku klatki a w klatkach siedzą pawiany, każdy w swoim boksie, bez względu czy to 29 czy 100m2. Zawsze to będzie boks jak w zoo ;) I tak wygląda właśnie Twoja "własność".
      • Gość: zdezorientowany Re: Ocieplania bloków IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.11, 10:05
        a może ktoś wie jakimi kryteriami kieruje się szanowana TSM przy ocieplaniu bloków.
        Jak zobaczyłem ,że na Dzikowie bloki były już ocieplane na wiosnę 2010, /są o wiele młodsze od tych na Serbinowie/ a ja mieszkam już prawie 30 lat i zaczynają dziury prześwitywać w dykcie przy oknach, to szlak mnie trafił.
        Z tego co wiem to w moim bloku bardzo solidnie płacą mieszkańcy czynsz. Może jakiś pracownik spółdzielni podzieli się tą wiedzą na forum....... będę wdzięczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka