Dodaj do ulubionych

Chcę kupić szeregówkę

13.02.11, 10:22
Witam!
Chciałbym kupić szeregówkę w Tarnobrzegu jeśli ktoś orientuje się czy są takie do sprzedania to proszę o info
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 11:18
      jak masz forse to kupuj dom jednorodzinny w szergowce jak w bloku wszystko slychac przez sciany szczegolnie jak masz upierdliwych sasiadow;P i bitwa o miejsce parkowania przed twoim wyjazdem z garazu NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rotua Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.range86-146.btcentralplus.com 13.02.11, 14:18
      Kupic szeregówke w TBG jest (bedzie) Ci bardzo ciezko. Rzadko kiedy pojawia sie ogloszenie o sprzedazy, a kolejnym powodem jest to ze nie jest ich za duzo w Tarnobrzegu. Ja mysle ze szeregowka jest dobrym rozwiazanie dla ludzi ktorzy nie chca budowac domu lub ich na to nie stac lub nie chca kupowac mieszkania. No, ja bym nie porownał szeregowek do mieszkan - zaparkuj auto na osiedlu - to graniczy z cudem.
      Powodzenia w szukaniu, swojego czasu tez poszukiwalem "szeregowki".
      • Gość: gosc Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 16:18
        mieszkam w szeregowce to wiem jak sie tam mieszka na piastow szeregowki byly budowane przez spoldzielnie bardzo slabe wykonanie ,cieniutkie sciany dzialowe miedzy sasiadami A teraz jeszcze kazdego stac na tzw.. samochod'' za 2 tysiace, wiec ludzie maja po 2-3 a nawet wiecej samochodow w jednym domu Wiec tez jest klotnia o to ze stawiaja samochody przed twoim wyjazdem z garazu tak ze nie mozesz z niego bezpiecznie wyjechac
        • Gość: Obserwator Re: Chcę kupić szeregówkę IP: 109.255.224.* 13.02.11, 16:25
          Mowisz o jakiej ulicy? Tzn. na ktorej ulicy spoldzielnia budowala?
          Bo chyba nie wszedzie?
          • Gość: gosc Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 17:15
            na lokietka i na chrobrego
            • Gość: Obserwator Re: Chcę kupić szeregówkę IP: 109.255.224.* 13.02.11, 17:37
              Jesli chodzi o Chrobrego to wydaje mi sie ze pierwsza szeregowke od strony piekarni budowali pracownicy TPBP. Raczej nie spoldzielnia - byc moze formalnie to bylo pod jakims nadzorem spoldzielni, ale watpie.

Co do jakosci materialow - na pewno masz racje bo budowali tym co bylo za komuny dostepne, lub co udalo sie zdobyc.
    • Gość: Obserwator Re: Chcę kupić szeregówkę IP: 109.255.224.* 13.02.11, 15:04
      A w jakich okolicach chcesz kupic ?

Z tego co wiem na Chrobrego w TBG w okolicach numeru 83 (nie pamietam dokladnie) sprzedala sie jedna wlasnie i trwa tam remont.
      Powinny byc kolejne dwie na Chrobrego do sprzedania w okolicach tego miejsca.
      Podaj jakis namiar na siebie to moze podrzuce Ci kontakt do osoby ktora chce sprzedac.

Chyba ze masz na mysli nizsze szeregowki takie jak np. na przeciwko basenu.
      • kevintbg Re: Chcę kupić szeregówkę 13.02.11, 16:31
        Tak chodzi mi o szeregówkę na Chrobrego jakbyś mógł to proszę o podrzucenie kontaktu do tej osoby na E-mail: jack_1@op.pl
      • bogdan.ss Re: Chcę kupić szeregówkę 04.01.15, 20:54
        witam interesował by mnie kontakt do właśiciela szeregówki Chrobrego 99
        bogdan.ss@interia.pl
    • Gość: ewa Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 08:31
      ceny szeregowek w tarnobrzegu sa jakby z kosmosu lepiej wybudowac maly nowy domek .Zwroc uwage ze w takiej starej szeregowce masz aluminiowe kable ktore ciagle sie lamia wiec musisz zrobic nowa instalacje elektryczna to samo z kanalizacja, jesli chcesz miec ogrzewanie gazowe musisz zrobic nowa instalacje i wymienic kaloryfery W tych szeregowkach sa stare piecyki w lazienkach Musisz tez wyszpachlowac sciany wyczyscic parkiety Wiec policz czy naprawde stara szeregowka nie bedzie drozsza niz nowo wybudowany dom<:)
      • Gość: a. Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 10:34
        tak z ciekawości zapytam jaki jest średni koszt zakupu szeregówki w Tbg?
        • Gość: ala Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 08:35
          zalezy jaka wielkosc ale okolo 350tysiecy
          • Gość: Obserwator Re: Chcę kupić szeregówkę IP: 109.255.224.* 16.02.11, 13:32
            Moge spytac na czym bazujesz ?

Policzylas metraz i mnozysz razy tarnobrzeskie minimum za metr ?

350 tys. wartosc szeregowki do zamieszkania nie wymajacej remontu ? (jak ktos napisal wiekszosc z nich jest do remontu)
    • Gość: gosc Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 10:00
      mam do sprzedania 3 letni dom wykończony dodaj adres poczty elektronicznej to prześle wiecej danych
      • kevintbg Re: Chcę kupić szeregówkę 14.02.11, 17:41
        Proszę o przesłanie na adres jack_1@op.pl
    • Gość: ela Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 08:46
      zamieszkaj gdzies na wsi pod tarnobrzegiem a nie w szeregowce na piastowie albo dzikowie zima nie da sie mieszkac na tych osiedlach ludzie nie maja forsy na PEC wiec pala w piecach guma plastikowymi butelkami szmatami i innymi swinstwami Okna nie da otworzyc bo taki SMROD jest!!!!!!!! na pewno odbija sie to na zdrowiu bo przeciez musisz wyjsc z domu Zniszczy ci sie tez odnowiona elewacja domu
      • Gość: barbaraunt Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.flash-net.pl 16.02.11, 16:55
        Tak na tych osiedlach ludzie nie mają kasy na PEC, a mieszkańcy pobliskich wsi opalają swoje domy pewnie samym bukiem i grabem. Ja mieszkam na Piastowie i nie narzekam co prawda w sezonie grzewczym powierze do najczystszych nie należy, ale za atutem jest spokojne i miłe sąsiedztwo, oraz własny kawałek działki.
    • Gość: ja Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.smsiarkowiec.pl 16.02.11, 15:14
      A może zamiast szeregówki bliźniak połączony garażem. Zawsze to lepiej niż szeregówka, pozdrawiam.
    • Gość: TBGforum Re: Chcę kupić szeregówkę IP: 178.73.30.* 17.03.11, 18:18
      Czy orientujecie się może, gdzie umieśćic ogłoszenie o sprzedaży mieszkania, żeby było ono skuteczne?

Mam mieszkanie na ul. Zwierzynieckiej 3 pokojowe i od 3 miesięcy nie mogę go sprzedać - daję ogłoszenia średnio raz na tydzień i miałem do tej pory tylko 4 zaiteresowanych

pomocy :)
    • Gość: mmm Re: Chcę kupić szeregówkę IP: 109.243.154.* 12.08.11, 08:55
      dom na Chrobrego do sprzedania 608 142 961
      • Gość: ixxxu Re: Chcę kupić szeregówkę IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.11, 00:52
        bardzo proszę o oferty na domek lub szeregóweczkę obok osir. Szukam od 2 mcy -bezskutecznie :(

chapanko@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka