barbaraunt 14.02.11, 14:09 Mam pytanko gdzie w TBG można zrobić w miarę szybko usg piersi. Jak dlugo trzeba czekać i ile to kosztuje jeżeli nie na kasę chorych. Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Usg piersi. IP: *.smsiarkowiec.pl 14.02.11, 22:56 Ja robiłam u dr.Uzar prywatnie, przyjmuje na apteka "pod aniołem" badz "familijna" nie pamietam dokładnie ale tam gdzie są te gabinety lekarskie, w zeszłym roku płaciłam 60zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Usg piersi. IP: *.smsiarkowiec.pl 15.02.11, 12:15 Najrzetelniejsze usg piersi zrobisz u dr Pawlaka.Przyjmuje na Wyspiańskiego.Tu masz stronę internetową na której podane są informacje. www.usg.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Usg piersi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:27 koszt 100 zł rok temu u Pawlaka. Dr Pawlak i dr Uzar nie ma różnicy w fachowości, więc po co przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Usg piersi. IP: *.smsiarkowiec.pl 16.02.11, 09:22 Nadal 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś