Dodaj do ulubionych

Szukam pieska

IP: *.tktelekom.pl 22.02.11, 09:12
Witam serdecznie, poszukuje pieska zwykłego kundelka, ale dobrze byłoby gdyby był to szczeniak bo to dla dziecka a dorosle pieski mogą różnie reagowac. Obiecuje, że nie będzie go nikt gnębił czy dokuczał.Bardzo proszę o info. Serdecznie dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: Szukam pieska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.11, 09:17
      Najlepiej spróbuj ze schroniska ,tam tyle zwierzaków potrzebuje miłości. Może znajdzie się jakiś szczeniaczek .
    • Gość: znajoma Re: Szukam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 09:20
      Może E-ftalo ma? U sąsiada jest śliczny, mały piesek, może ma ze 2 tygodnie? Na pewno od kundelka, śliczny jest.Tylko nie wiem,czy już nie zamówiony, ale mogę zapytać.Te pieski znam, bo zawsze biegną za mną , jak idę drogą. Nigdy jeszcze nikogo nie ugryzły (chyba).Ma kręconą kolorową sierść, taki puszek. Właściciel pracuje w Tarnobrzegu, więc ,jeśli jest do wydania, to może by przywiózł? Pozdrawiam
    • e-ftalo Re: Szukam pieska 22.02.11, 19:01
      Mam takiego,właśnie skończył 1 miesiąc
      oto zdjęcia ftalo.ovh.org/qm/
    • Gość: Patrzacy z boku Re: Szukam pieska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 19:07
      Pies to nie zabawka. Zdaje sobie chyba Pani sprawe z tego ,ze za moment to Pani bedzie sie nim zajmowac bo dziecku najwyrazniej sie znudzi jak każda zabawka . Prosze przemyslec decyzje
    • e-ftalo Re: Szukam pieska 22.02.11, 22:05
      U mnie zawsze jest opcja zwrotu,dowóz na miejsce gratis,żadnych kosztów.Jak się spodoba fajnie,jeśli nie to znajdzie nowy dom.Każdemu trzeba dać szansę.
      • Gość: znajoma Re: Szukam pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 07:24
        śliczny ten piesek. Ten wiejski to taki kudłatek, a Twój ma klasę! Pozdrawiam.
        • Gość: ALA Re: Szukam pieska IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.11, 08:31
          Ja bym się udała do Ogrody św. Franciszka tam mają namiary na różne psiaki. Adoptujesz psa odrobaczonego, zaszczepionego i pewnego. Przy tym pomożesz zwierzątkowi. Namiary znajdziesz na internecie.Panie są bardzo miłe i można pooglądać zwierzaki i zakochać się na zabuj.
    • Gość: Oddam Re: Szukam pieska IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.02.11, 10:08
      Ja mam pieska, czarnego kundelka- co prawda ma dopiero ok 2tyg. ale jak podrośnie chętnie oddam. Moje gg: 7872979
    • e-ftalo Re: Szukam pieska 23.02.11, 14:14
      A u mnie to nie jest pewny?Z pewnością zdrowy,odrobaczony,co prawda nie szczepiony bo ma dopiero miesiąc,bez złej przeszłości prosto z mojego domu gdzie mieszkają także inne pieski. Jak by coś to tel 515 700 401 mail rta0105@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka