Dodaj do ulubionych

praca w Trans - Dźwigu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 11:57
Ostatnio w powiatowym urzędzie pracy pokazało się kilka ofert do tej firmy. Mam pytanie o zarobki w tej firmie. Czy ktoś z Was wie ile tam można zarobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: eee Re: praca... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.11, 12:09
      Jeśli w UP jest oferta takiej lub innej firmy z okolicy to znaczy, że szukają pracowników na miejsce tych co uciekli z pracy z rożnych przyczyn.
      Przewaznie chodzi o pieniądze albo traktowanie w pracy lub nie o prace a typowy kierat w który zaprzęgają ludzi.
      Co jakiś czas oferty tych samych firm i tak w koło. Dobra firma nie daje takich ogłoszeń.
      • Gość: Karol Re: praca... IP: *.smsiarkowiec.pl 04.03.11, 13:05
        najlepiej podejdz do firmy i pogadaj o warunkach zatrudnienia i o wynagrodzeniu. Kiedyś było ogłoszenie z trans-dzwigu, że potrzebują kierowcy, mechanika , i jakiegoś operatora ale z orzeczeniem niepełnosprawności. W ogóle w tej firmie pracuje wielu emerytów i to na takich stanowiskach jak szukają teraz. Nie wiem czy weszła w życie ta ustawa o emerytach, że nie mogą pracować od 1 marca. Być może tak i właśnie dlatego odeszli z pracy, wola siedzieć w domku. Idź pogadaj i już. pozdro
    • Gość: obi Re: praca w Trans - Dźwigu IP: *.flash-net.pl 04.03.11, 22:26
      w Tran - Dźwigu pracodawca jest ok. jeśli chcesz naprawdę pracowac, sumiennie, to mozesz spokojnie iśc do Pana Leszka na rozmowę.
    • e-ftalo Re: praca w Trans - Dźwigu 05.03.11, 15:15
      nic dziwnego że odeszli,a kto by chciał za takie grosze pracować w 20 stopniowym mrozie cały dzień przy ciężkich robotach.
      • Gość: leń Re: praca w Trans - Dźwigu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.11, 17:22
        zgadzam się, lepiej siedzieć w domu przez pół roku i brać 700zł z PUPu.
        • Gość: mar Re: praca w Trans - Dźwigu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.11, 07:23
          zeby miec te 700zł z PUPu to trzeba gdzieś byc zatrudnionym wcześniej przez rok
          • Gość: gosc Re: praca w Trans - Dźwigu IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 08:20
            Witam na temat tej firmy to szkoda gadac ja kiedys prosilem o transport tak owszem powiedzial mlody szef zawieziemy ja zmontowalem ludzi oczywiscie im musialem zaplacic za ich czas a firma ta dziadowska powiedziale ze NIE mlodego szefa wcielo i nikt nic niewiedzial a ja ponioslem straty bo musialem ludzi zaplacic Moje zdanie dziady a nie firma i napewno placa po 800 zl na miesiac i jeszcze pewnie na raty
            • Gość: xxx Re: praca w Trans - Dźwigu IP: *.smsiarkowiec.pl 06.03.11, 10:20
              znajdź firmę w Tarnobrzegu, która płaci więcej niż wynosi najniższa krajowa! W TBG jest praca za marne grosze albo staż, za który płaci PUP.
    • e-ftalo Re: praca w Trans - Dźwigu 06.03.11, 14:09
      niech będzie za grosze,ale w godnych warunkach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka