Dodaj do ulubionych

idealny french

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 13:49
witam,
kto w Tarnobrzegu bądź w Sandomierzu robi idealne ,wyglądające jak naturalne paznokcie -french?(jestem wymagająca maja być idealne) ,niestety dużo jest nie fachowców w tbg byłam w paru salonach i porażka, a wiem jak powinny być zrobione pazurki bo takie zrobiono mi w wawie
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: idealny french IP: *.range86-137.btcentralplus.com 30.04.11, 14:04
      To nie stać Cie na bilet do Warszawy??? Wymagasz doskonałości to płać, chociażby za taxi. To tak jak byś w Jadachach Ferrari szukała, przy całym szacunku dla Jadachów.
      • Gość: mmm Re: idealny french IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 14:11
        jeśli nic nie masz do powiedzenia na temat jaki jest zawarty w wątku to nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!
        • Gość: [eshol] Re: idealny french IP: 80.54.16.* 30.04.11, 20:14
          spiep**aj robić, a nie opier**lanie się tylko masz BAJSEPS se zrób zamiast pazurków:
          www.youtube.com/watch?v=NquPMbEzI0s
    • Gość: Waldek z cargo Re: idealny french IP: 80.48.126.* 30.04.11, 15:18
      cycki se usmaż
    • Gość: gość Re: idealny french IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.04.11, 16:00
      A co to takiego? Ja tez chce sobie zrobić. Teraz jest ponoć równouprawnienie.
      • Gość: Nina Re: idealny french IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 22:34
        jejku ludzie:) dziewczyna tylko pyta a wy od razu:) heh swoje :P
        teraz jest w modzie bardziej naturalne pazurki :)
    • e-ftalo Re: idealny french 09.05.11, 23:22
      mój french jest taki sobie,znaczy francuski.A z kolei idealny french jako francuz to już w twojej gestii leży aby odnaleźć!
      A jak masz na myśli jakieś piep.. ne paznokcie to pisz z dużej litery z dopisem w temacie o co w ogóle chodzi ,a nie używać nazwy zastrzeżonej dla nazwy narodowości lub języka!
    • Gość: kura Re: idealny french IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 01:52
      Z tych wpisów wnioskuję że chamstwa nie brakuje w Tarnobrzegu.Dziewczyna pyta o fachową manicurzystkę , a wy jej ubliżacie.
      Leczcie się u psychiatry z agresji. Niedługo sami sobie będziecie zagrażać.
      A tak w ogóle jeśli nie znacie odpowiedzi na pytanie to nie zabierajcie głosu na forum.

• Gość: obserwatorforum Re: idealny french IP: *.play-internet.pl 10.05.11, 20:16
        ciągle te same pieski ujadają na forum... i to chyba łancuchowe kundle jakieś....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka