Dodaj do ulubionych

Subkultury w Tbg

12.05.11, 12:24
Witam.
Jak myślicie czy osoby należące do różnego rodzaju subkultur,
m.in. rastafarianie, metalowcy, emo, szalikowcy, dresiarze, skejci, itd. są akceptowani w Tarnobrzegu? Czy Wy sami ich akceptujecie? Co o tym myślicie?

Proszę również o wypowiedzi osób należących do subkultur czy jesteście akceptowani czy nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zulus Re: Subkultury w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 12:29
      nie
    • Gość: benny Re: Subkultury w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 12:56
      czy takie pytanie stawia za pośrednictwem G..na Wyborczego nowy minister od "wykluczonych", bohater sławnego transferu ?
      Wszelkiej płci i maści sodomici i gomoryci są na pewno nieakceptowani, należy zatem urządzić dla nich paradę na Placu Bartosza Głowackiego, najlepiej 15 sierpnia.
      • sylwiap_87 Re: Subkultury w Tbg 12.05.11, 13:10
        jestem studentką i badam czy mieszkańcy naszego miasta są tolerancyjni względem subkultur
        • Gość: Darko Re: Subkultury w Tbg IP: *.pppoe.sistbg.net 12.05.11, 16:00
          Nie akceptuję tej subkultury, która wynajmuje pomieszczenie na 1 piętrze kamienicy przy rondzie obok sądu. Powodem jest zionąca od przywódców tej subkultury nienawiść i masa obraźliwych słów.
    • e-ftalo Re: Subkultury w Tbg 12.05.11, 20:05
      Co to ,jakiś dziennikarz że zdobył tajne kody na pogrubianie tekstu?I jeszcze tak jakoś oficjalnie. Pewnie że są akceptowani,ale tylko przez część społeczeństwa.Myślę że Tarnobrzeg jest za mały na istnienie takich odmieńców
    • karrambello Re: Subkultury w Tbg 12.05.11, 21:22
      Każda subkultura to młodzieńcza maska pod którą - jak w azylu - każda jednostka dojrzewa do ujawnienia własnej odrębności. Czy później przepoczwarzy się w motyla czy w turkucia podjadka? Rodzaj subkultury nie jest odpowiedzią na to pytanie, bo każdy jest i tak kowalem własnego losu... Nie wiem, czy inni w Tarnobrzegu tolerują subkultury, ale pewnie są na ich obcowanie i tak skazani. Jeśli chodzi o mnie - jak wyżej - uważam to za etap w rozwoju młodych ludzi, ściśle powiązany z dojrzewaniem do życia w społeczeństwie i widzę wiele korzyści wynikających z istnienia tego typu grup społecznych. Znam byłego skina, który odnalazł własną drogę w służbie Bogu, znam też rastafarianina, który siedzi w więzieniu za branie łapówek. Wszystko zależy od jednostki.
      • Gość: monika :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 21:55
        www.youtube.com/watch?v=CGUw0und0HM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka